Tablet-computeren Dell XPS 10 opretter muligvis ikke forbindelse til kendte Wi-Fi-netværk efter brug af flytilstand

Artikeloversigt: Denne artikel omhandler et problem med tablet-computeren Dell XPS 10, der ikke genopretter forbindelse til et kendt Wi-Fi-netværk, efter at enheden har været i flytilstand.

Problem:
Ejere af en tablet-enhed Dell XPS 10 vil muligvis bemærke, at enheden ikke automatisk genopretter forbindelse til et kendt Wi-Fi-adgangspunkt (AP) efter brug af flytilstand.

Diskussion:
Hvis du aktiverer og derefter deaktiverer flytilstand, opretter enheden muligvis ikke straks forbindelse til et kendt, tidligere autoriseret trådløst adgangspunkt. Hvis du venter i mindst 2 minutter, opretter enheden selv forbindelse igen. Dette er et midlertidigt problem, som sandsynligvis ikke forekommer, hver gang flytilstand deaktiveres.

Løsning:
Dette er et kendt problem, der muligvis også forekommer på andre Windows 8/RT-enheder. En løsning fremskyndes via Microsoft Update-processen, når den er tilgængelig.

Artikelnummer: SLN128937

Sidste ændringsdato: 06.03.2013 00.00