Der fulgte ingen diske med min Dell-computer

Indholdsfortegnelse

1. Hvorfor fulgte der ikke diske med mit Dell-system?
  2. Hvor kan jeg finde oplysninger om denne software til sikkerhedskopiering og gendannelse? Hvordan opretter jeg mine egne systemgendannelsesdiske?

Denne artikel indeholder oplysninger om, hvorfor der ikke følger en disk med din computer, og hvordan du bruger software til sikkerhedskopiering og gendannelse.

Hvorfor fulgte der ikke diske med mit Dell-system?

Hos Dell lytter vi til vores kunder! Dell prioriterer at levere de bedste produkter og løsninger samt at bevare sit fokus på miljøet. Vi er klar over, at opbevaring af bunker af diske, samt at finde dem frem, når der er brug for dem, kan være tidskrævende og kan sænke produktiviteten i din organisation eller virksomhed. Vi har udsendt to softwareprodukter til sikkerhedskopiering og gendannelse. Med disse produkter kan du sikkerhedskopiere og gendanne din computers data til en disk eller en USB-hukommelsesnøgle, når du ønsker det. Du kan også gendanne dit system til fabriksafbildningen fra harddisken eller i visse tilfælde fra den disk eller USB-hukommelsesnøgle, du har oprettet ved hjælp af softwaren.
Tilbage til toppen

Hvor kan jeg finde oplysninger om denne software til sikkerhedskopiering og gendannelse?

Dell har Backup og Recovery Program oplysninger på vores hjemmeside placeret * her * . Ud over dette har vi Restore og Resinstall info for alle Windows-operativsystemer i vores Knowledge Base articlce "Gendan / Resintall Windows" - Klik her for * Restore og Geninstaller information * .

Tilbage til toppen

Artikelnummer: SLN128947

Sidste ændringsdato: 13.07.2016 03.26