Sådan anvender og udfører du fejlfinding på XPS 13 (L321X)

Indholdsfortegnelse:

1. Computeren starter ikke, eller der er ingen grafik
  2. Specifikationer for XPS 13
  3. Placering af porte
  4. Nulstilling af systemopsætning (BIOS) til standardindstillingerne
  5. Dell PC Diagnostics lyntest og SupportAssist til pc'er og tablets
  6. Tips og råd til trådløst netværk samt fejlfinding
  7. Sådan aktiveres/deaktiveres den trådløse antenne på en Dell-computer
  8. Drivere til XPS 13
  9. Dell Windows 8 Support Center

Denne artikel indeholder oplysninger om brug af og fejlfinding på XPS 13.

Computeren starter ikke, eller der er ingen grafik

Hvis du oplever en situation, hvor computeren enten ikke starter eller starter forkert (indikatorerne lyser), skal du gøre følgende:

1. Fjern forbindelsen til alle eksterne enheder, herunder tastatur, mus og ekstern monitor. Eksterne enheder omfatter også eksterne lagerenheder, såsom flashdrev, USB-enheder, printere, kort osv.
  2. Fjern vekselstrømsadapteren fra computeren, og tag adapterstikket ud af stikkontakten.
  3. Sæt tænd/sluk-knappen i indstillingen off (fra) i 15 sekunder.
  4. Sørg for, at stikkene på strømledningen og vekselstrømsadapteren er trykket fast sammen.
  5. Indsæt vekselstrømsadapteren i computeren og en god stikkontakt.
  6. Skub tænd/sluk-knappen for at se, om computeren tænder og starter korrekt. Se artiklen Computer does not turn on, or is stuck on the Dell logo screen (Computeren tænder ikke, eller sidder fast på skærmen med Dell-logoet) i Dell Knowledge Base, hvis den ikke gør.
  7. Start de tilsluttede enheder én ad gangen, og test dem for at se, om computeren tænder.

Tilbage til toppen

Specifikationer for XPS 13

Du finder specifikationerne for XPS 13 i onlinemanualen for XPS 13.

Tilbage til toppen

Placering af porte

Du kan finde oplysninger om portenes placering i onlinemanualen for XPS 13.

Tilbage til toppen

Nulstilling af systemopsætning (BIOS) til standardindstillingerne

1. Genstart computeren.
  2. Når du bliver bedt om det under POST, skal du trykke på tasten for at gå til opsætningsskærmen.
  3. Når skærmen Systemopsætning vises, skal du trykke på tasten .
  4. Tryk på tasten Ja til at indlæse optimerede standardindstillinger, og genstart computeren.

Tilbage til toppen

Dell PC Diagnostics lyntest og SupportAssist til pc'er og tablets

Dell tilbyder flere muligheder for at vedligeholde og diagnogsticere computeren:

• Den hurtigste og nemmeste metode til at identificere og løse de mest almindelige problemer er at bruge vores Dell PC Diagnostics lyntest. Dette løser enten problemet automatisk eller guider dig igennem trinnene til løsning af problemet.
    Bemærk: Hvis fejlsøgningskoden angiver en manglende del, påbegynder vi straks processen for en reservedel uden beregning i garantiperioden afhængigt af den fejlbehæftede del.

• SupportAssist, som tidligere hed My Dell, leverer systemopdateringer, registrerer problemer og sender dig advarsler baseret på din enhed, hvilket gør det nemmere end nogensinde at løse og forebygge problemer. Dette program giver dig adgang til alt, hvad du behøver for at fjerne gætteriet fra vedligeholdelse af pc'er og tablets. Gå til siden SupportAssist til pc'er og tablets for at få flere oplysninger, f.eks. hvordan du henter og installerer SupportAssist.

• Hvis computeren ikke kan oprette forbindelse til internettet, kan du køre den indbyggede diagnosticering på din computer. Se artiklen Run Built-In Diagnostics (ePSA) for Your System i Dell Knowledge Base for at få flere oplysninger.

Når computeren ikke kan komme på internettet.

Tilbage til toppen

Tips og råd til trådløst netværk samt fejlfinding

Gå til Dell Networking and Wireless Support Center for at få tips og råd eller oplysninger om fejlfinding på trådløse netværk.

Tilbage til toppen

Sådan aktiveres/deaktiveres den trådløse antenne på en Dell-computer

1. Tryk på tasten og hold den nede, og tryk derefter på . Gentagelse af denne handling skifter mellem aktivering og deaktivering af den trådløse antenne.

Se artiklen How to Turn the Wireless Antenna On and Off on a Dell Computer (Sådan aktiveres/deaktiveres den trådløse antenne på en Dell-computer) i Dell Knowledge Base for at få yderligere oplysninger om, hvordan du aktiverer/deaktiverer den trådløse antenne.

Tilbage til toppen

Drivere til XPS 13

For at få oplysninger om, hvilke drivere der findes til XPS 13, skal du gå til siden med drivere til XPS 13.

I denne artikel finder du oplysninger om, hvordan du downloader drivere til en XPS 13-computer: "How to Download and Install a Driver" (Sådan downloades og installeres en driver).

Tilbage til toppen

Dell Windows 8 Support Center

Dette link tager dig til Dell Windows™ 8 Support Center.

Tilbage til toppen

Artikelnummer: SLN129372

Sidste ændringsdato: 10.11.2016 17.25