Sådan kører du hjælpeprogrammet Dell 32-bit-diagnosticering

Artikeloversigt: Vejledning til kørsel af Dell 32-bit-diagnosticering for at kontrollere for hardwareproblemer.

Indholdsfortegnelse:

1. Kør Dell 32-bit-diagnosticering
  2. Der opstår en fejl under diagnosticering

Trin 1: Kør Dell 32-bit-diagnosticering

Dell-computere leveres med en partition med hjælpeprogrammer på harddisken, som indeholder hjælpeværktøjet Dell Diagnostics:
  1. Genstart computeren.

2. Under start af computeren skal du trykke på <F12>, når du får vist Dell-velkomstskærmen.

3. Når menuen Boot (Start) vises, skal du markere Boot to Utility Partition (Start fra partition med værktøjer) eller Diagnostics (Diagnosticering) og derefter trykke på <Enter> for at starte Dell 32-bit-diagnosticering
  4. Tryk på <Tab> for at markere Test System. Tryk på <Enter> for at fortsætte til 32-bit-diagnosticering.
     Bemærk:
    I nogle tilfælde køres PSA-diagnosticering først. Hvis du får vist en fejl under PSA-diagnosticering, skal du klikke her for at gå til siden PSA-diagnosticering. Hvis du vil fortsætte til 32-bit-diagnosticering, skal du trykke på N for No (Nej), når du bliver bedt om at fortsætte hukommelsestestene. Tryk på Y for at fortsætte hukommelsestestene.

• Express Test (Eksprestest) kører en hurtig test af enheder i systemet. Den tager typisk 10 til 20 minutter.
    • Extended Test (Udvidet test) udfører en grundig test af enhederne i systemet. Det tager normalt en time eller mere.
    • Custom Test (Brugerdefineret test) bruges til at teste en bestemt enhed eller til at brugerdefinere de tester, der skal køres. Exit to MS-DOS (Afslut til MS-DOS) afslutter diagnosticeringen til en kommandoprompt.
    • Symptom Tree (Liste over symptomer). Denne liste indeholder de mest almindelige symptomer og giver dig mulighed for at vælge test baseret på symptomer.

Bemærk:
      Express Test (Eksprestest) er den eneste test, der ikke kræver indgriben fra brugeren.

Tilbage til toppen

Trin 2: Der opstår en fejl under diagnosticering

Hvis der opstår en fejl under diagnosticering, er der muligvis et problem med hardwaren. Brug nedenstående link til at få kontaktoplysninger.
Klik her for at kontakte teknisk support

Tilbage til toppen

Artikelnummer: SLN129400

Sidste ændringsdato: 07.04.2016 14.13