Sådan opretter du forbindelse til Dell Bluetooth-tastatur eller -mus vha. SetPoint-softwaren i Windows Vista

Artikeloversigt: Denne artikel indeholder oplysninger om parring af Dell™ Bluetooth®-adaptere til Dell Bluetooth-mus og -tastaturer vha. SetPoint-softwaren. Desuden indeholder den grundlæggende hjælp til fejlfinding.

Indholdsfortegnelse:

1. Parring til Dell Bluetooth-tastatur og -mus (ny og genparring)
  2. Yderligere fejlfinding i tilfælde af, at Dell Bluetooth-adapteren ikke blev parret

Problem 1:   Parring til en Bluetooth-enhed (ny og genparring)
  1. Find Bluetooth-ikonet i nederste højre hjørne på computerskærmen, og sammenlign status med Tabel 1.
    (Bluetooth-ikonet kan være skjult. Klik på pilen Vis skjulte ikoner for at få vist eventuelle skjulte ikoner).

Bluetooth-ikon     Status
    Aktiveret - Bluetooth-adapteren er klar til parring med en anden Bluetooth-enhed.

Tilsluttet - Bluetooth-adapteren er allerede sluttet til en Bluetooth-enhed (hvis det ikke er den ønskede enhed, der er tilsluttet, skal den parres igen).
    Deaktiveret - Den trådløse switch er slået fra. Du kan finde oplysninger om, hvordan du slår den trådløse switch til i
    onlinebrugervejledningen.
    Ingen Hvis der ikke vises noget ikon, skal Bluetooth-driveren installeres. Se følgende artikel i Dell Knowledge Base:
    "How to Download and Install the Latest Dell Wireless Bluetooth Driver" (Sådan downloader og installerer du den nyeste Dell Bluetooth-driver til trådløs)
    Tabel 1: Bluetooth-status

2. Kontroller, at følgende betingelser er opfyldt:
    • Batterierne er installeret i musen og tastaturet.
    • Bluetooth-adapteren, USB Bluetooth-adapteren eller 13/19-i-1-mediekortlæseren er installeret i eller tilsluttet til computeren.
    • Den nyeste version af Dell Bluetooth-pakken til trådløst tastatur og mus er installeret.
      Hvis du ikke er sikker, skal du læse følgende artikel i Dell Knowledge Base: "How to Download and Install a Driver" (Sådan downloades og installeres en driver)
    • Den Bluetooth-enhed, der skal parres, er placeret maks. 10 meter fra computeren.

3. Højreklik på Bluetooth-ikonet på proceslinjen.

4. Klik på Tilføj en Bluetooth-enhed.

5. Tænd Bluetooth-musen, og tryk på Bluetooth-forbindelsesknappen i bunden af musen. Bluetooth-LED-indikatoren øverst på musen vil begynde at blinke. Hvis ikke LED-indikatoren blinker, skal du trykke på Bluetooth-forbindelsesknappen igen og holde den nede i 2-3 sekunder, indtil Bluetooth-LED-indikatoren begynder at blinke.

6. Klik på Next (Næste) for at starte søgningen.

7. Klik på ikonet for musen for at markere den, og klik derefter på Next (Næste).

8. Forbindelsen oprettes automatisk. Når forbindelsen til musen er blevet oprettet, lukkes guiden og vender tilbage til vinduet Bluetooth-indstillinger. Den nye forbindelse står nu opført der. Lænkesymbolet under musen angiver, at forbindelsen er oprettet.

9. SetPoint starter og spørger, om der skal søges efter opdateringer. Klik på OK. Klik for at downloade en eventuel opdatering.

10. Når opdateringen er blevet installeret, skal du klikke på OK.

11. Tænd Bluetooth-tastaturet, og tryk på Bluetooth-forbindelsesknappen i bunden af tastaturet. Bluetooth-LED-indikatoren øverst på tastaturet burde begynde at blinke. Hvis ikke LED-indikatoren blinker, skal du trykke på Bluetooth-forbindelsesknappen igen og holde den nede i 2-3 sekunder, indtil Bluetooth-LED-indikatoren begynder at blinke.

12. Klik på feltet ved siden af Min enhed er sat op og klar til at blive fundet, og klik derefter på Næste for at starte søgningen.

13. Klik på ikonet for det tastatur, du ønsker at oprette forbindelse til, for at markere det, og klik derefter på Næste.

14. Når tastaturet er tilsluttet, vises skærmen Confirm Keyboard Connection (Bekræft tastaturtilslutningen). Der vises en adgangsnøgle, der er blevet genereret til tastaturet. Indtast adgangsnøglen som vist på skærmen.
    Bemærk:

Tastaturet kan kun gemme én adgangsnøgle. Hver computer har en unik adgangsnøgle. Hvis du forsøger at tilslutte tastaturet til mere end én computer, ændres adgangsnøglen, hver gang du opretter forbindelse.

15. Forbindelsen oprettes automatisk. Når forbindelsen til tastaturet er blevet oprettet, lukkes guiden og vender tilbage til vinduet Bluetooth-indstillinger. Den nye forbindelse står nu opført der. Lænkesymbolet under tastaturet angiver, at forbindelsen er oprettet. Du kan nu bruge enhederne.

Tilbage til toppen

Problem 2.   Yderligere fejlfinding i tilfælde af, at
  Dell Bluetooth-adapteren ikke blev parret

Klik på nedenstående link for at få vist flere fejlfindingstrin til de situationer, hvor Dell Bluetooth-adapteren ikke blev parret.

Tilbage til toppen

Artikelnummer: SLN129464

Sidste ændringsdato: 27.03.2014 00.00