Opret forbindelse til en Bluetooth-enhed fra din Dell-computer i Windows 7

Denne artikel indeholder en vejledning til parring af en Bluetooth®-aktiveret Dell-computer med en ekstern Bluetooth-enhed. Den indeholder desuden grundlæggende hjælp til fejlfinding.

Problem 1: Parring til en Bluetooth-enhed (ny og genparring)

1. Find Bluetooth-ikonet i nederste højre hjørne på computerskærmen.

Bluetooth-ikonet kan være skjult. Klik på pilen Vis skjulte ikoner for at få vist eventuelle skjulte ikoner.

Sammenlign status med Tabel 1.
    Bluetooth-ikon Status
    Aktiveret - Bluetooth-adapteren er klar til parring med en anden Bluetooth-enhed.

Tilsluttet - Bluetooth-adapteren er allerede sluttet til en Bluetooth-enhed (hvis det ikke er den ønskede enhed, der er tilsluttet, skal den parres igen).
    Deaktiveret - Den trådløse switch er slået fra. Du kan finde oplysninger om, hvordan du slår den trådløse switch til, i
    onlinebrugervejledningen.
    Ingen Hvis der ikke vises noget ikon, skal Bluetooth-driveren installeres. Se følgende artikel i Dell Knowledge Base:
    "Sådan downloades og installeres en driver"
    Tabel 1: Bluetooth-status

2. Sørg for, at følgende betingelser er opfyldt:
    • Der er installeret friske batterier i den anden Bluetooth-enhed.
    • Den trådløse Bluetooth-adapter fra Dell er installeret i computeren.
    • Den nyeste driver til Bluetooth-adapteren er installeret. Hvis du ikke er sikker, skal du læse følgende artikel i Dell Knowledge Base:
      "Sådan downloades og installeres en driver"
    • Den Bluetooth-enhed, du vil parre, befinder sig under 10 meter fra computeren.

3. Højreklik på Bluetooth-ikonet i nederste højre hjørne på computerskærmen.

4. Klik på Tilføj en enhed.

5. Sæt Bluetooth-enheden i registreringstilstand. I registreringstilstand kan enheden blive fundet af din computer, og det angives normalt, men ikke altid, med en blinkende blå LED-indikator på enheden (se brugerhåndbogen til Bluetooth-enheden for at få flere oplysninger).

For en Dell-mærket Bluetooth-enhed skal du klikke nedenfor for at få flere oplysninger om, hvordan du sætter enheden i registreringstilstand. Fortsæt derefter til trin 6.
    Se den brugervejledning, som fulgte med enheden, for at få oplysninger om, hvordan du skifter en enhed, som ikke er fra Dell, til registreringstilstand.

Sæt Dell Bluetooth-tastaturet i registreringstilstand
    1. Start med Bluetooth-enheden slukket, og tryk derefter på tænd/sluk-knappen på tastaturets underside.
    2. Find og tryk på den knap, der sidder på tastaturets underside øverst til venstre.
      Bluetooth LED-indikatoren øverst på tastaturet blinker, når tastaturet er i registreringstilstand, og slukker, når tastaturet ikke er i registreringstilstand.

Sæt Dell Bluetooth-musen i registreringstilstand
    1. Start med Bluetooth-enheden slukket, og tryk derefter på tænd/sluk-knappen på musens underside.
    2. Find og tryk på den knap, der sidder i bunden af musen i øverste højre hjørne.
      Bluetooth LED-indikatoren øverst på musen blinker, når musen er i registreringstilstand, og er slukket, når den ikke er i registreringstilstand.

Sæt Dell Bluetooth-rejsemusen i registreringstilstand
    1. Start med Bluetooth-enheden slukket, og tryk derefter på tænd/sluk-knappen på musens underside.
    2. Find og tryk på den tilslutningsknap, der sidder på musens underside øverst til venstre.
      Bluetooth LED-indikatoren øverst på musen blinker, når musen er i registreringstilstand, og er slukket, når den ikke er i registreringstilstand.

Sæt BH200 Bluetooth-stereoheadsettet i registreringstilstand
    1. Start med Bluetooth-enheden slukket, og tryk derefter på tænd/sluk-knappen på headsettet.
    2. Hold afspil/pause-knappen i midten af den højre øresnegl nede, indtil den blå LED-indikator begynder at blinke. Dette tager normalt ca. 8 sekunder.

Sæt Dell WM713 trådløs touch-mus i registreringstilstand
    1. Tryk på tænd/sluk-knappen i to sekunder.
      Strømindikatoren blinker blåt for at indikere, at enheden i registreringstilstand.

6. Klik for at markere den ønskede enhed, og klik derefter på Next (Næste).

7. Du kan blive bedt om at angive adgangskoden i dokumentationen til din Bluetooth-enhed. Gør dette, og klik derefter på Next (Næste)

8. Guiden parrer de to enheder og afsluttes. Klik på Close (Luk).

Tilbage til toppen

Artikelnummer: SLN129493

Sidste ændringsdato: 25.07.2016 15.46