Dell XPS 10-tablet - Viser muligvis fejlen "USB genkendes ikke"

Artikeloversigt: Denne artikel beskriver et problem, hvor bestemte USB-enheder udløser fejlen "USB genkendes ikke" på en Dell XPS 10-tablet.

Problem:
Ejere af en Dell XPS 10-tablet får muligvis vist fejlen "USB genkendes ikke", når tablet-computeren dockes, eller enheden startes.

Diskussion:
XPS 10-tastaturdocken har to USB-porte, og selve tablet-computeren har en mini-USB-port. Disse porte understøtter hver maksimalt 500 milliamp. Dette understøtter de fleste mus og tastaturer, men det er ikke nok til et optisk drev, som ikke har sin egen strømforsyning.

Løsning:
Hardwaren er designet til dette. For at fjerne fejlen skal du frakoble enheden fra USB-porten. Disse enheder fungerer kun sammen med en XPS 10-tablet, hvis de har deres egen eksterne strømforsyning.

Artikelnummer: SLN129540

Sidste ændringsdato: 24.03.2013 00.00