Kommunikationsfejl i forbindelse med laserprintere fra Dell på kabelbaserede netværk

Artikeloversigt: Denne artikel indeholder oplysninger om løsning af kommunikationsfejl i forbindelse med laserprintere på kabelbaserede netværk.

Indholdsfortegnelse:

1. Løsning af kommunikationsfejl i forbindelse med laserprintere på kabelbaserede netværk.

1. Løsning af kommunikationsfejl
i forbindelse med laserprintere på kabelbaserede netværk.

Bemærk:
For placeringer af porte, instruktioner om udskriftrapporter og nulstilling af printerindstillingerne (nulstil NVRAM) skal du se brugervejledningen til din printer.
  1. Kontroller, at printeren er valgt som standardprinter, og at den er online under Printere og faxenheder.

2. Udskriv en side med printerindstillinger eller netværksindstillinger som reference for printerens netværksindstillinger.

3. Download og installer den nyeste firmware til din printer.

4. Kontroller statusindikatoren for netværkskortet bag på printeren:

• Konstant lys eller intet lys:
      1. Genindsæt printerens netværkskabel:

2. Test printerens netværkskabel ved at bruge det til at tilslutte en computer, som vides at fungere, til netværket. Hvis computeren ikke kan få adgang til netværket, skal du købe et nyt kabel.

3. Hvis computeren får adgang til netværket med printerens netværkskabel, skal du tilslutte printeren igen og nulstille printerens standardindstillinger (nulstil NVRAM).

4. Udskriv en side med printerindstillinger eller netværksindstillinger, og kontroller om printeren har en IP-adresse. Hvis printeren ikke har en IP-adresse, skal du kontakte Teknisk support.

• Konstant lys og en blinkende indikator:
      1. Udskriv en side med printerindstillinger eller netværksindstillinger, og find printerens netværksindstillinger.

2. Prøv at pinge Gateway IP-adressen og support.dell.com for at teste internetforbindelsen. Hvis pingsignalet anmoder om timeout, skal du kontakte netværksadministratoren eller angive de korrekte netværksindstillinger.

3. Hvis ping udføres, skal du forsøge at pinge printerens IP-adresse. Hvis ping udføres, skal du kontrollere, at IP-adressen på fanen Porte under printerdriverens egenskaber matcher IP-adressen fra printerens testside.

4. Hvis det ikke er muligt at pinge printeren, skal du nulstille printeren til standardindstillinger (nulstil NVRAM).
      5. Udskriv en side med printerindstillinger eller netværksindstillinger, og find printerens IP-adresse. Kontroller, at IP-adressen er gyldig for netværket.

• IP-adressen er gyldig: Prøv at pinge printeren igen.
          • Hvis pingsignalet anmoder om timeout, skal du kontakte netværksadministratoren eller angive de korrekte netværksindstillinger.
          • Hvis ping udføres, skal du kontrollere, at IP-adressen på fanen Porte under printerdriverens egenskaber matcher IP-adressen fra printerens testside.

• IP-adressen er ugyldig: Tildel printeren en IP-adresse manuelt, og prøv at pinge printeren igen. Hvis det stadig ikke er muligt at pinge, skal du kontakte Teknisk support.
Tilbage til toppen

Artikelnummer: SLN129575

Sidste ændringsdato: 05.04.2016 14.29