Dell XPS 18 tænder muligvis ikke øjeblikkeligt, når det tages ud af kassen

Denne artikel forklarer, hvorfor Dell XPS 18-systemet tilsyneladende ikke er i stand til at tændes, når det første gang tages ud af kassen.

Problem:
Det kan forekomme, at Dell XPS 18 tilsyneladende ikke er i stand til at tændes, når det første gang tages ud af kassen.

Beskrivelse:
Dell XPS 18-systemet fremsendes i en særlig tilstand for at forebygge utilsigtet afladning af batteriet forårsaget af, at tænd/sluk-knappen kommer i kontakt med emballagematerialerne.

Løsning:
Dette er ikke en hardware- eller softwarefejl. Når systemet startes op for første gang, skal AC-adapteren være tilsluttet. Når enheden er blevet tændt for første gang, muliggør enheden derefter opstart med eller uden AC-adapteren tilsluttet, så længe batteriniveauet er tilstrækkeligt.

Artikelnummer: SLN129583

Sidste ændringsdato: 29.06.2016 04.00