Skærmen til Dell XPS 18 roterer muligvis ikke som forventet

Skærmen til Dell XPS 18 roterer muligvis ikke som forventet, når skærmen befinder sig i bestemte positioner.

Problem:
Når skærmen til XPS 18 befinder sig i bestemte positioner, roterer den muligvis ikke som forventet.

Beskrivelse:
Hvis XPS 18 anvendes sammen med foldefoden (ekstraudstyr) placeret i den nederste position (med foden åben mod den side, der vender længst væk fra brugeren), roterer skærmen muligvis ikke automatisk.

Løsning:
Dette er ikke en fejl ved systemet. Det fungerer i overensstemmelse med Microsofts krav. Microsoft kræver, at systemet hæves til en vinkel på mindst 35 grader, før rotation finder sted. Den lave position er ca. 20 grader. Hvis systemet hæves til en vinkel på mindst 35 grader, vil skærmen kunne rotere til den ønskede position, og den kan derefter returneres til den laveste position til brug. Hvis du oplever problemer med, at skærmen ikke låses ved den ønskede rotation, kan du bruge låsefunktionen til at forebygge utilsigtet rotation. Du kan låse skærmens position ved at feje ind fra højre og vælge indstillinger, skærm og derefter trykke på skærmikonet for at låse rotation eller låse rotation op. Bemærk, at skærmikonet og rotationslåsen ikke vil være til stede som valgmuligheder, hvis enheden er installeret i dockingstationen (ekstraudstyr).

Artikelnummer: SLN129584

Sidste ændringsdato: 11.01.2016 09.47