Ofte stillede spørgsmål (FAQ) om programmet Dell FastAccess 3.0 Facial Recognition

Indholdsfortegnelse:

1. Hvad er FastAccess Facial Recognition?
  2. Download af Dell FastAccess 3.0-ansigtsgenkendelse
  3. Kom i gang med FastAccess
  4. Ansigtsgenkendelse holder op med at fungere
  5. Installatøren har utilstrækkelige privilegier
  6. Forbedring af ydeevnen for Fast Access

Denne artikel indeholder løsninger på nogle almindelige problemer med FastAccess-programmet til ansigtsgenkendelse og giver tip til forbedring af ydelsen.

Hvad er FastAccess Facial Recognition?

Dell FastAccess 3.0 med Power Smart giver hurtig, nem og sikker adgang til computeren ved hjælp af ansigtsgenkendelse.

På samme måde som en firewall beskytter computeren mod indtrængen via internettet, forhindrer Dell FastAccess 3.0 læseadgang via computerens skærm og tastatur. Den patentanmeldte teknologi til ansigtsgenkendelse reducerer i betydelig grad behovet for manuel logon ved hjælp af adgangskoder, samtidig med at den giver bedre sikkerhed og funktionalitet end adgangskoder og andre biometriske funktioner.

Funktioner i Dell FastAccess 3.0

• Hurtigt logon til computer: Dell FastAccess 3.0 minimerer behovet for at indtaste en adgangskode for at logge på. Programmet genkender dig normalt hurtigere, end hvis du indtaster en adgangskode.

• Spar på energien: Power Smart-funktionen reducerer energiforbruget ved hjælp af avanceret ansigtsgenkendelse. Når et ansigt ikke kan ses på webkameraet, slukker Power Smart for skærmen og sætter computeren i reduceret energitilstand og tidlig dvaletilstand.

• Sjovt og brugervenligt: I modsætning til adgangskoder og andre biometriske funktioner kræver ansigtsgenkendelsen i FastAccess ikke, at du foretager dig noget: Du skal blot bruge computeren, så får du adgang.

• Husker brugernavne og adgangskoder til websteder: Gør det lettere at logge på computeren med automatisk logon til websteder, hvor der kræves adgangskoder.

• Brugervenligt: I modsætning til andre sikkerhedsløsninger er FastAccess nemt at konfigurere. Du skal blot begynde at bruge computeren, så lærer det avancerede program til ansigtsgenkendelse automatisk dit ansigt at kende under forskellige anvendelses- og lysforhold, så genkendelsen hele tiden bliver hurtigere.

• Dell FastAccess 3.0 gennemtvinger forældrekontrol og beskytter personlige data: Beskyt dine personlige data, og gennemtving forældrekontrol ved hjælp af funktionen til automatisk kontoskift i FastAccess.
Dell FastAccess-ansigtsgenkendelse understøttes ikke i Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10. Windows 10-brugere vil kunne bruge Windows Hello afhængigt af hardwaren.

Tilbage til toppen

Download af Dell FastAccess 3.0-ansigtsgenkendelse

Dell FastAccess-ansigtsgenkendelsessoftwaren kan downloades fra Dell Download Center.   Dell FastAccess-ansigtsgenkendelse kan også downloades via Dell Digital Delivery.

Dell FastAccess-ansigtsgenkendelse understøttes ikke i Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10. Windows 10-brugere vil kunne bruge Windows Hello afhængigt af hardwaren.

Tilbage til toppen

Kom i gang med FastAccess

Hvis du vil begynde at bruge ansigtsgenkendelse, skal du klikke på Start, derefter på Alle programmer, derefter på FastAccess for at starte programmet til ansigtsgenkendelse.

Hvis du vil konfigurere programmet til ansigtsgenkendelse, skal du klikke på Start, derefter på Alle programmer, derefter på FastAccess Facial Recognition og til sidst klikke på Configure FastAccess for at åbne konsollen.

Tilbage til toppen

Ansigtsgenkendelse holder op med at fungere

FastAccess fungerer sammen med browsere via det, der kaldes "Tilføjelsesprogrammer" eller "Udvidelser". Browsere har en tilstand for beskyttelse af personlige oplysninger, der som standard deaktiverer alle tilføjelsesprogrammer. Hvis FastAccess-tilføjelsesprogrammet deaktiveres af beskyttelse af personlige oplysninger eller af andre årsager, stopper Web Login-funktionen med at fungere, selvom den stadig er aktiveret i FastAccess-administrationskonsollen.

Visse browsere giver mulighed for manuel genaktivering af udvidelser. Se browserens dokumentation eller hjælpefiler for at få instruktioner om aktivering af tilføjelsesprogrammer eller udvidelser. FastAccess-tilføjelsesprogrammerne og -udvidelserne er:

• Internet Explorer: "FAIESSO Helper Class", "SSOIEAddonBHO Class" eller "Face recognition web login for FastAccess".
  • Firefox: "FastAccess Web Login".
  • Chrome: "FastAccess SSO".

Sådan aktiverer du et tilføjelsesprogram i Internet Explorer 9.0:

1. Klik på Værktøjer og Administrer tilføjelsesprogrammer.

2. Vælg et deaktiveret tilføjelsesprogram, som du vil aktivere, og klik på Aktiver.

Tilbage til toppen

Installatøren har utilstrækkelige privilegier

Når du opdaterer fra en tidligere Dell 3.X-version af FastAccess til den nyeste version, vises følgende fejlmeddelelse muligvis, selvom du allerede er logget på som administrator:

The installer has insufficient privileges to access this directory: "C:\Program Files (x86)\Sensible Vision\FastAccess\Vendor. The installation cannot continue. Log on as administrator or contact your system administrator" (Installatøren har utilstrækkelige privilegier til at få adgang til mappen: "C:\Program Files (x86)\Sensible Vision\FastAccess\Vendor. Installationen kan ikke fortsætte. Log på som administrator eller kontakt din systemadministrator).

Fejlen forårsages af en konflikt med Skype, når du bruger FastAccess i en tilstand, der anvender kameraet kontinuerligt. Hvis du reducerer sikkerhedstilstanden til Face Login og derefter genstarter, fjernes konflikten, og opdateringen kan fortsætte normalt.

1. Åbn FastAccess-administrationskonsollen, og angiv sikkerhedstilstanden til "Face Logon" (Ansigts-logon).

2. Genstart computeren. Dette er et vigtigt trin.

3. Udfør opdateringen igen.

4. Angiv FastAcess-sikkerhedstilstanden til den indstilling, du foretrækker.

Tilbage til toppen

Forbedring af ydeevnen for Fast Access

De følgende faktorer, som er vist nedenfor, kan påvirke ansigtsgenkendelsessoftwarens ydelse:

• Sørg for, at der er fire "grønne hjørner", som sporer placeringen af din ansigt. Disse hjørner skal være synlige konstant. Hvis hjørnerne ikke er synlige eller blinker uregelmæssigt, er både ansigtslæring og ansigtsgenkendelse vanskeligt. Sørg for, at hjørnerne er til stede:

• Sørg for, at øjne, næse og mund er fuldt synlige for kameraet.

• Indstil FaceBright til "Auto" eller "Always On".

• Hvis du bliver bedt om det, skal du tænde mere lys.

• Hvis dit ansigt er meget lille i videorammen, kan du "zoome" kameraet en smule for at gøre dit ansigt større. Bemærk, at denne funktion ikke er understøttet på visse nye Logitech-kameraer. For disse kameraer skal du blot flytte kameraet tættere på.

• Hvis du, især på stationære computere, kigger ned på dine hænder, når du indtaster din adgangskode, skal du forsøge at kigge ind i kameraet, før du logger på. Dette sikrer, at de "grønne hjørner" dukker op igen før login, hvis de har været forsvundet under indtastningen.

• Når du logger på, skal du opføre dig naturligt. Du skal blot placere hænderne på tastaturet og se på skærmen.

• Hvis du skærer ansigt eller taler til kameraet, forsinkes genkendelsesprocessen.

• Jævn belysning giver den bedste genkendelse. Dybe skygger på ansigtet kræver mere hyppige manuelle logon.

• Hvis ansigtsgenkendelse tager mere end et par sekunder, skal du klikke på dit brugernavn og indtaste din adgangskode, hvis det kræves, for at logge på computeren. Dette lærer softwaren bedre at genkende dit ansigt og kan forbedre hastigheden af ansigtsgenkendelse under de samme lysforhold.

• Anvend den samme placering foran computeren. Der kan læres forskellige placeringer under genkendelse med tiden, men en gennemgående placering, når du logger på, forbedrer genkendelseshastigheden.

• Hvis der hænger hår ned foran ansigtet, forsinker det genkendelsen.

• En smule naturlig bevægelse af kroppen er nyttig. Det er ingen fordel at sidde helt stille, hvis du ikke bliver genkendt.

• Opdater softwaren til ansigtsgenkendelse.

Tilbage til toppen

Artikelnummer: SLN147279

Sidste ændringsdato: 17.08.2017 09.15