Sådan foretager du fejlfinding af problemer med inkjet-blækpatroner på din Dell-printer

Indholdsfortegnelse:

1. Kontroller, at blækpatronerne er de korrekte, og at de ikke er blevet genopfyldt
  2. Kontroller, at emballagetapen er fjernet fra blækpatronen
  3. Kontroller, at blækpatronerne er installerede på de rigtige pladser
  4. Sørg for, at udskriftsindstillingerne er angivet til at bruge al tilgængelig blæk
  5. Udfør en Power On Reset på printeren

Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan man løser et problem med, at printeren ikke genkender blækpatronerne eller kun udskriver i én farve. Fejlmeddelelser kan for eksempel være Cartridge Alignment (Justering af blækpatroner), Cartridge Error (Blækpatronfejl), Cartridge Missing (Manglende blækpatron) eller Unsupported Cartridge (Blækpatron understøttes ikke).

1: Kontroller, at blækpatronerne er de korrekte, og at de ikke er blevet genopfyldt

Dell anbefaler, at man ikke bruger genopfyldte blækpatroner eller patroner fra tredjeparter. Disse patroner kan potentielt beskadige printeren.

For at kontrollere, at patronerne er Dell-mærkede, skal du tage patronerne ud af printeren og se på toppen af dem. Kontroller, at ordet Dell er præget på patronens yderside (Figur 1). Du kan finde flere oplysninger om at identificere de korrekte printerpatroner i onlinebrugervejledningen.

Dell-mærkede inkjet-blækpatroner
Figur 1: Dell-mærkede blækpatroner

Bemærk: Printerne 725 og 810 har kun én blækpatron.

Tilbage til toppen

2: Kontroller, at emballagetapen er fjernet fra blækpatronen

Bemærk: Blækpatronerne er i positionen op/påfyldning, med mindre printeren arbejder.
  1. Sørg for, at printeren er tændt.

2. Løft dækslet på printerens forside.

3. Klem på flapperne på patrondækslerne, og løft dækslerne op.
    Patronerne popper op, når dækslerne er helt løftede.

4. Fjern patronerne.

5. Undersøg og fjern evt. resterende blåt emballagetape fra blækpatronen.

6. Ryst Dell Series-patronerne, før du isætter dem igen.

7. Geninstaller patronerne.

8. Sørg for, at tappen er placeret korrekt (Figur 2).
    Dell-mærkede inkjet-blækpatroners korrekte isættelsestap
    Figur 2: Placering af tap på blækpatron

9. Klik dækslerne på.

10. Luk dækslet på printerens forside.
Tilbage til toppen

3: Kontroller, at blækpatronerne er installeret på de rigtige pladser

Dell All-In-One-printerne har to separate blækrum, som ikke kan byttes om. Den sorte blækpatron kan ikke bruges på pladsen til farveblækpatronen eller omvendt.

1. Tænd printeren.
  2. Løft dækslet på printerens forside, så blækpatronholderen flytter hen til midten.

3. Undersøg blækpatronerne for at sikre, at den sorte blækpatron er indsat i det venstre blækrum, og farveblækpatronen er indsat i det højre blækrum.

Bemærk: Hvis blækpatronerne ikke sidder på deres rette plads, skal du forsigtigt fjerne blækpatronerne og genindsætte dem på de rigtige pladser. Sørg for, at tappen er placeret korrekt (Figur 3).
    Dell-mærkede inkjet-blækpatroners korrekte isættelsestap
    Figur 3: Placering af tap på blækpatron
  4. Luk dækslet på printerens forside.

Tilbage til toppen

4: Sørg for, at udskriftsindstillingerne er angivet til at bruge alt tilgængeligt blæk

Klik på det operativsystem, som findes på computeren, på listen nedenfor.

Windows 10

1. Skriv Enheder og printere i feltet Søg (Kontrolpanel).

2. Tryk og hold nede, eller højreklik på printeren for at åbne menuen Indstillinger.

3. Tryk eller klik på Udskriftsindstillinger.

4. Vælg Udskriv med alt tilgængeligt blæk i nederste højre hjørne.

5. Tryk eller klik på OK.

Windows 8

1. Placer musemarkøren i øverste højre hjørne af skærmen for at åbne menulinjen.

2. Klik på menuelementet Søg, og indtast Kontrolpanel i søgefeltet.

3. Klik på appen Kontrolpanel.

4. På rullelisten Vis efter skal du vælge Kategori.

5. Under Hardware og lyd skal du klikke påVis enheder og printere.

6. Højreklik på printeren for at åbne menuen Indstillinger.

7. Klik på Udskriftsindstillinger.

8. Vælg Udskriv med alt tilgængeligt blæk i nederste højre hjørne.

9. Klik på OK.

Windows 7

1. Klik på Start.

2. Klik på Enheder og printere.

3. Højreklik på printeren.

4. Vælg Udskriftsindstillinger.

5. Sørg for, at Udskriv med alt tilgængeligt blæk er valgt (nederste højre hjørne).

6. Klik på OK .

Windows Vista

1. Klik på Start.

2. Klik på Kontrolpanel.

3. Klik på Printer eller Printere.

4. Højreklik på printeren.

5. Vælg Udskriftsindstillinger.

6. Sørg for, at Udskriv med alt tilgængeligt blæk er valgt (nederste højre hjørne).

7. Klik på OK .

Windows XP

Udfør følgende trin for at afinstallere Dell Webcam Central-softwaren:

1. Klik på knappen Start.

2. Klik på Printere og faxenheder.

3. Højreklik på printeren.

4. Vælg Udskriftsindstillinger.

5. Sørg for, at Udskriv med alt tilgængeligt blæk er valgt (nederste højre hjørne).

6. Klik på OK .

5: Udfør en Power On Reset på printeren

1. Sluk printeren.

2. Afbryd strøm- og datakablerne fra printeren.

3. Vent mindst fem sekunder.

4. Tilslut strøm- og datakablerne til printeren igen.

5. Tænd printeren.

Tilbage til toppen

Artikelnummer: SLN148926

Sidste ændringsdato: 21.11.2016 07.17