Kontrollér den nyeste Windows-opdatering i Windows 8 eller RT:

Artikeloversigt: Denne artikel forklarer, hvordan du kontrollerer, at du har installeret den nyeste Windows-opdatering på tablet-enheder, der kører Windows 8- eller RT-operativsystemer.

Sådan kontrollerer du den nyeste Windows-opdatering i Windows 8 eller RT:
  1. Fej fra højre, eller flyt markøren til højre hjørne af skærmen for at vise bjælken Amuletter.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. I bunden af panelet skal du vælge Skift pc-indstillinger.
  4. Nederst på listen i venstre side skal du vælge Windows Update.
  5. Vælg Søg efter opdateringer.

Windows kan indstilles til at installere opdateringer automatisk. På angivne tidspunkter installeres disse opdateringer automatisk på din enhed eller dit system, når det tændes og har forbindelse til internettet.

Artikelnummer: SLN161948

Sidste ændringsdato: 19.04.2016 08.46