Ingen NVIDIA Control Panel mulighed efter opgradering til Windows 7

Ingen NVIDIA Control Panel mulighed efter opgradering til Windows 7

Efter opgradering til Windows 7, kan der ikke være nogen NVIDIA indstilling i kontrolpanelet fra højre-klik menu på skrivebordet eller fra Kontrolpanel i Windows 7.

Brugere skal opgradere til den nyeste NVIDIA-drivere til at løse et problem med inkompatibilitet.

Hent og installer den nyeste version af videodriveren

Følg denne fremgangsmåde for at hente og installere de nyeste videodrivere:

1. Klik her for at gå til siden Drivere og downloads.

2. Klik på

Indtast en kode
    for at bruge din servicekode til at finde driveren, og klik derefter på
    Start
    .
    Bemærk:
    Hvis du ikke kan finde servicekoden, skal du klikke på:
    Vælge model
    , vælge den korrekte produkttype og produktmodel og derefter klikke på
    Bekræft
    .
  3. Vælg det operativsystem, der er installeret på din computer, fra rullelisten Operativsystem.

4. Vælg det ønskede sprog fra rullelisten Driver-sprog, hvis standardindstillingen ikke er korrekt.

5. Vælg Video fra rullelisten Kategori.

6. Vælg den driver, du ønsker til dit system, i den viste kolonne Filnavn for at få vist overførselssiden.

Bemærk:
    Hvis du har fået oplysningerne fra vores online-hjælpeprogram Systemoplysninger eller fra din faktura, skal du bruge dem til at se, hvilken driver du skal hente.

Se oplysningerne på siden, og læs Installationsvejledningen og Vigtige oplysninger.
  7. Klik på Hent nu .Du får muligvis vist en advarsel og valget mellem at køre eller gemme filen.

8. Klik på Gem.

9. Når vinduet Gem som åbnes, skal du angive en mappe, hvor den hentede fil skal gemmes og derefter klikke på Gem. Vinduet Status for overførsel vises.

10. Når overførslen er fuldført, skal du følge den vejledning, du får i installationsinstruktionerne.

Indholdet i Quick Tips bliver offentliggjort på egen hånd af professionelle fra Dell Support, der løser problemer på daglig basis. For at opnå en hurtig offentliggørelse fremstiller Quick Tips muligvis kun delvise løsninger eller foranstaltninger, der stadig er ved at blive udarbejdet eller kræver yderligere beviser for at kunne løse et problem. Derfor er Quick Tips ikke blevet gennemset, valideret eller godkendt af Dell og skal derfor anvendes med passende varsomhed. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i Quick Tips.

Artikelnummer: SLN18296

Sidste ændringsdato: 07.02.2017 02.39