Sikkerhedsfunktioner på tablet-pc'erne Dell Venue 7 og Venue 8

Der findes en række funktioner i Android-operativsystemet på din tablet-pc, som kan hjælpe dig med at beskytte dine oplysninger. Du kan få adgang til sikkerhedsfunktionerne ved at feje nedad fra højre. Tryk på ikonet Settings (Indstillinger). På venstre side, under Personal (Personlig), skal du trykke på ikonet Security (Sikkerhed) for at få adgang til Android-sikkerhedsfunktionerne.

Bemærk: Screenshots vises her på engelsk. På din enhed vises de på det sprog, du vælger.

Screen unlock options (Indstillinger for skærmoplåsning) kan åbnes ved at trykke på Screen Lock (Skærmlås) øverst til højre i menuen Security (Sikkerhed)

Bemærk: Hvis du indstiller en sikker oplåsning (alt andet end skyderen), skal du bruge oplåsningen til at ændre sikkerhedsindstillingerne på en senere dato.

• Skyder - Åbningsskærmen i Android låses som standard op ved at skyde låseikonet til højre. Dette er ikke en sikker skærmlås, og enhver kan oplåse enheden ved hjælp af skyderen.
  • Ansigtsoplåsning - Du kan opsætte ansigtsgenkendelse ved hjælp af webkameraet. Dette er mindre sikkert end en pinkode eller adgangskode, da en person med et lignende ansigt stadig kan oplåse enheden. Hvis du ønsker at anvende ansigtsgenkendelse, skal du trykke på Face Unlock (Ansigtsoplåsning) og følge instruktionerne.
  • Mønster - Mønsteroplåsning kræver, at du angiver et trykkemønster i et gitter bestående af ni punkter. Når du har angivet og bekræftet et mønster, viser tablet-pc'en gitteret, når du starter den, og kræver, at du indtaster mønsteret for at oplåse tablet-pc'en.

Dette er et eksempelmønster. Du kan angive et hvilket som helst mønster.
  • Pinkode - Du kan indstille en 4-cifret pinkode til låsning og oplåsning af tablet-pc'en. Du bliver bedt om at indtaste pinkoden to gange for at bekræfte.
  • Adgangskode - Du kan angive en adgangskode ved hjælp af det virtuelle tastatur. Du bliver bedt om at indtaste adgangskoden to gange for at bekræfte.

Kryptering - I afsnittet Security (Sikkerhed) har du mulighed for at kryptere tablet-pc'en. Du kan kryptere dine konti, indstillinger og downloadede apps samt deres data, medier og andre filer. Når du krypterer din tablet-pc, skal du indtaste en numerisk pinkode eller adgangskode for at dekryptere tablet-pc'en undtagen ved nulstilling af fabriksdata, som sletter alle dine data.

Bemærk: Kryptering tager en time eller mere. Du skal starte med et opladet batteri og sørge for at tablet-pc'en er tilsluttet, indtil krypteringen er fuldført. Hvis du afbryder krypteringsprocessen mister du nogle af eller alle dine data.

Artikelnummer: SLN268391

Sidste ændringsdato: 13.05.2015 10.47