Sådan overfører du filer vha. Windows Overførsel

Denne artikel indeholder oplysninger om "Overførsel af data med Windows Overførsel"

Med Windows Overførsel kan du overføre dine oplysninger fra én computer til en anden, herunder brugerkonti, filer, mapper, billeder, musik og videoer, og afhængigt af operativsystem, mails, kontakter, Windows- og internetindstillinger og favoritter på internettet. Softwareprogrammer overføres ikke. Windows Overførsel kan ikke overføre filer mellem en 64-bit version af Windows og en 32-bit version af Windows. I stedet skal filer overføres manuelt vha. eksterne lagerenheder.

Forskellige metoder til overførsel af data mellem computere

Brug et kabel til overførsel

For at bruge denne metode skal du tilslutte kablet til overførsel og en USB-port på begge computere. Start altid Windows Overførsel på den nye computer med Windows 7 først, og følg instruktionerne på skærmen. Hvis den gamle computer bruger et andet Windows-operativsystem, viser Overførsel instruktioner om, hvordan du downloader Windows Overførsel-softwaren til den anden computer og guider dig gennem overførselsprocessen.

Bruge et hjemmenetværk eller et mindre virksomhedsnetværk

Når du bruger denne metode, skal begge computere være tilsluttet det samme hjemme- eller virksomhedsnetværk. På din nye computer skal du starte Windows Overførsel, og derefter følge vejledningen på skærmen.

For at undgå tab eller beskadigede data, må du ikke starte Windows Overførsel på din gamle computer først.

For at overføre filer direkte over et netværk uden at kopiere dem til og fra en netværksplacering, kræves en nøgle til Windows Overførsel. Nøglen beskytter filer og indstillinger, når du overfører dem over netværket.

Bruge et USB-flashdrev eller en ekstern harddisk

Når du bruger denne metode, estimerer Windows Overførsel, hvor meget diskplads, der er brug for på USB-flashdrevet eller en ekstern harddisk til overførsel af dine valg.

Hvis du bruger et USB-flashdrev, bør du bruge et med tilstrækkelig lagerplads til hele overførslen. Hvis du ikke har nok lagerplads på dit USB-flashdrev til hele overførslen, skal du kopiere så mange filer som muligt og derefter gentage processen, indtil du har overført alle dine filer og indstillinger.

Bruge cd'er eller dvd'er

Når du bruger denne metode, estimerer Windows Overførsel, hvor meget diskplads og hvor mange CD'er/DVD'er der kræves for overførsel af dine valg. Begge computere skal kunne læse og skrive den samme type CD-/DVD-format.

Starte Windows Overførsel

Når du har logget ind på brugerkontoen med administratorrettigheder og valgt en metode til overførsel af data mellem to computere, skal du starte Windows Overførsel ved hjælp af en af følgende metoder, og derefter følge vejledningen på skærmen.

•Klik på Start, indtast overførsel i søgefeltet, og vælg derefter Windows Overførsel fra listen.

•Klik på Start, Alle programmer, Tilbehør, Systemværktøjer, og klik derefter på Windows Overførsel.

•Klik på Start, Hjælp og Support, indtast overførsel i søgefeltet, og tryk derefter på enter. En liste over resultater vises. Vælg et Overførsel-emne fra listen.

Windows Overførsel er installeret som standard i Windows Vista og 7, men ikke på XP eller ældre versioner. Du kan installere guiden Overførsel via USB eller eksterne diske, når du bliver bedt om det i vinduet på billedet nedenfor. Ved overførsel af filer fra en gammel computer med Windows Vista-operativsystem eller Windows 7-operativsystem, eller hvis du har installeret Guiden Windows Overførsel på den gamle computer, kan du vælge "Jeg har allerede installeret det på min gamle computer" og fortsætte med instruktionerne på skærmen.

Overførsel ved hjælp af et kabel til overførsel

Overførsel af filer og indstillinger ved hjælp af kablet til overførsel kræver, at kablet tilsluttes mellem både den gamle og den nye computer.

Overførsel ved hjælp af et hjemmenetværk eller et mindre virksomhedsnetværk

Du har mulighed for at bruge et netværk til at overføre store mængder af filer og indstillinger til en ny computer med en enkel proces. Sørg for, at du er logget ind på den gamle og nye computer med administratorrettigheder. På hver computer tilsluttes et Ethernet-kabel til en router, så de deler samme netværk. Start Windows Overførsel på begge computere. På hver computer skal du angive "Hvilken computer bruger du nu?" Du vil blive bedt om at indtaste en nøgle til Windows Overførsel, som du har fået fra den gamle computer, der også kører funktionen Windows Overførsel. Når du har indtastet nøglen, vil du have mulighed for at tilpasse, hvilke data og indstillinger, du vil overføre.

Overførsel ved hjælp af et USB-flashdrev eller en ekstern harddisk

Du har mulighed for at bruge et USB-drev eller en ekstern harddisk eller CD/DVD-drevet til overførsel af filer og indstillinger fra din gamle computer til din nye computer. Sørg for, at der er nok plads på drevet til at gennemføre overførslen. På den måde kan du undgå at gentage overførsler.

Denne metode er bedst til opgradering fra Windows XP/Vista til Windows 7.

1 - CD/DVD-drev

2 - USB-drev

Fuldførelse af filoverførsel

Når du har fulgt instruktionerne på skærmen til den metode, du vælger at bruge til Windows Overførsel, kan du klikke på Tilpas for at vælge, hvilke specifikke filer og indstillinger, du ønsker overført fra din computer.

Vinduet Overførsel af beskyttet indhold vises, efter du har tilpasset og klikket på Overfør. Du vil blive bedt om at indtaste adgangskoden til kontoen, der overføres. Formålet er at beskytte filer mod at blive overført uden ejerens tilladelse.

Din tilpassede overførsel er udført, når du er færdig med processen, og du bør nu kunne få adgang til filer og indstillinger, der er blevet overført.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller ønsker at give os feedback, kan du kontakte vores tekniske team på Twitter.

Indholdet i Quick Tips bliver offentliggjort på egen hånd af professionelle fra Dell Support, der løser problemer på daglig basis. For at opnå en hurtig offentliggørelse fremstiller Quick Tips muligvis kun delvise løsninger eller foranstaltninger, der stadig er ved at blive udarbejdet eller kræver yderligere beviser for at kunne løse et problem. Derfor er Quick Tips ikke blevet gennemset, valideret eller godkendt af Dell og skal derfor anvendes med passende varsomhed. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i Quick Tips.

Artikelnummer: SLN288708

Sidste ændringsdato: 25.05.2016 14.26