Systemet fastlåses med flere antivirusprogrammer

Indholdsfortegnelse:

1. De fleste Dell-systemer leveres med forudinstalleret antivirussoftware
  2. Sådan fjerner du antivirussoftware fra din pc.
  3. Vælg kun ét antivirusprogram, og geninstaller det.

Denne artikel beskriver ulempen ved at have flere antivirusprogrammer og hjælpeprogrammer installeret, og hvordan du afinstallerer dem. Derefter kan du installere dét program, du foretrækker, til at beskytte dit system.

De fleste Dell-systemer leveres med forudinstalleret antivirussoftware

Bemærk: Du kan finde flere oplysninger om de forskellige typer af virus, spyware og malware, der kan inficere din computer i artiklen What are the different types of Viruses, Spyware and Malware that can infect my computer? (Hvilke forskellige typer af virus, spyware og malware kan inficere min computer?

Brug af flere antivirusprogrammer kan få din computer til at fastlåse. De fleste Dell-computere har et antivirusprogram forudinstalleret, så kunder installerer nogle gange andre antivirusprogrammer uden at vide, at der allerede er installeret antivirussoftware. Hvis du beslutter dig for at installere en anden antivirussoftware, er det vigtigt, at du først afinstallerer andre antivirusprogrammer, der kører på computeren.

Sådan fjerner du antivirussoftware fra din pc.

Se, hvordan du afinstallerer antivirussoftware fra din computer i artiklen Utilities to Completely Remove Antivirus Software (Programmer til helt at slette antivirussoftware. Denne artikel indeholder links til tredjeparters websteder og deres egne værktøjer til afinstallation. Den linker også til noget almindeligt anvendt software til afinstallation.

Software inkluderet i artiklen:

• Avast
  • AVG
  • Avira
  • BitDefender
  • BullGuard
  • CA Antivirus
  • Comodo Internet Security
  • Dr. Web
  • ESET
  • FRISK F-PROT Antivirus for Windows
  • F-Secure
  • GData
  • Kaspersky
  • K7 Computing
  • Lavasoft
  • McAfee
  • Norman
  • Panda Security
  • Pareto
  • Sophos
  • Symantec
  • Sunbelt Software (Vipre)
  • Total Defense
  • Trend Micro
  • WebrootWindows
  • Microsoft Security Essentials
  • ZoneAlarm
  • Diverse tredjeparter

Tilbage til toppen

Vælg kun ét antivirusprogram, og geninstaller det

Vælg kun ét antivirusprogram, og geninstaller det. Det anbefales ikke at have mere end én antivirussoftwarepakke installeret på computeren.

Forebyggelse:

Der er mange softwareprogrammer, både fra tredjeparter og indbygget i operativsystemet, der forhindrer uautoriseret adgang til din computer. Se artiklen How to Prevent Internet Attacks on a Dell Computer (Sådan undgår angreb fra internettet på en Dell Computer)

Identifikation:

Hvis du tror, at din computer er blevet inficeret med skadelig software, er der meget forskelligt software, der kan hjælpe med at scanne dit system og fjerne eller sætte mistænkelige filer i karantæne. Få mere at vide i artiklen How to Identify and Repair Malware or Virus Infected Systems (Sådan identificerer og reparerer du systemer, der er inficeret med malware eller virus

Fjernelse:

Se, hvordan du fjerner malware i artiklen A general guide to removing Malware infections from a Dell PC (En generel vejledning til at fjerne malware fra en Dell PC .

Tilbage til toppen

Artikelnummer: SLN289657

Sidste ændringsdato: 21.01.2016 08.20