Hvor er mærkatet med ægthedsbeviset (COA) placeret på bærbare pc'er fra Dell?

Hvad er ægthedsbeviset (COA)?

Et ægthedsbevis (COA) er en tekststreng – alfabetisk, numerisk eller alfanumerisk – der passer til et bestemt softwareprodukt, som er installeret på din computer. Det mest almindelige COA, der følger med til en computer fra Dell, er Microsoft Windows' ægthedsbevis. Du modtager også et, hvis du køber en Office-pakke såsom Microsoft Office 2003 Basic.
Ægthedsbeviset indikerer, at eksemplaret af din software er juridisk licenseret af producenten, f.eks. Microsoft eller Corel. Disse ægthedsbeviser er placeret på din computer eller på dine backup-cd'er.

Bemærk:

Microsofts Windows' ægthedsbevis (COA) er et mærkat med en 25-cifret alfanumerisk produktnøglekode og en 14-cifret COA-kode. Dette mærkat er placeret på kabinettet til dit computersystem fra Dell.

Windows 8-computere har ikke et ægthedsbevis. Du kan få yderligere oplysninger under "Hvor er min produktnøgle for Windows 8, og hvordan kan jeg se, om min Windows 8-installation er ægte? "

Følgende er et eksempel på COA-mærkatet:
Figur 1: Mærkat med ægthedsbevis (COA) (Klik på billedet for at forstørre det.)

Mærkaterne er placeret på lidt forskellige steder, f.eks. inde i batterirummet og nederst på computeren afhængigt af det system, du ejer. Se billedet nedenfor for at få vist et eksempel på, hvordan mærkaterne ser ud.

Figur 1: Nederste del af en computer fra Inspiron

Besøg Dell Community Forums for at få yderligere oplysninger

Besøg Dell Community Forums for at få at vide, hvad andre i Dell User Community siger. Dell Community Forums er et sted, hvor Dell-brugere kan diskutere supportemner, lære og hjælpe hinanden. Brug debatgrupper til at skrive spørgsmål og svar.

Artikelnummer: SLN289661

Sidste ændringsdato: 05.04.2016 14.37