Streak 5-batteriet oplader ikke, tænder ikke, genstarter eller slukker uden varsel

Artikeloversigt: Denne artikel indeholder oplysninger om løsning af problemer med Streak 5-batteriet, der ikke oplader, ikke tænder, genstarter eller slukker uden varsel.

Indholdsfortegnelse:

1. Løsning af strømproblemer med Streak 5

1.   Løsning af strømproblemer med Streak 5

Bemærk:
Streak-enheden vil ikke starte, før batteriets opladningsniveau når 10 %. Fra 0 % til 10 % vil du ikke være i stand til at tænde for skærmen i mere end ét sekund eller få enheden til at starte. Sørg for, at batteriet har været i gang med at lade op i 20-30 minutter ved hjælp af Dell-opladeren.
  1. Fjern bagdækslet (figur 1 og 2).

2. Figur 1: Fjern bagdækslet, trin 1

Figur 2: Fjern bagdækslet, trin 2

3. Fjern batteriet.

4. Tør stikkene på både batteriet og selve enheden af med en vatpind.

5. Isæt batteriet igen (figur 3).

6. Figur 3: Isæt batteriet

7. Sæt bagdækslet på igen (figur 4 og 5).

8. Figur 4: Sæt bagdækslet på igen, trin 1

Figur 5: Sæt bagdækslet på igen, trin 2

9. Oplad batteriet i 20-30 minutter ved hjælp af Dell-opladeren.

10. Hvis Streak-enheden stadig ikke fungerer korrekt, skal du kontakte Teknisk support

Tilbage til toppen

Artikelnummer: SLN289848

Sidste ændringsdato: 05.04.2016 14.38