Lav videokvalitet på Alienware 15 og 17 R2

Indholdsfortegnelse:

1. Hvad sker der?
  2. Symptomer
  3. Løsning

Denne artikel indeholder anvisninger i tilfælde af lav ydeevne under spil eller brug af videointensive programmer på Alienware 17 R2- og Alienware 15-systemer, der er konfigureret med NVidia GTX 980m og en 180 watt vekselstrømsadapter.

Understøttede systemer:

Alienware 17 R2* Alienware 15*

*Konfigureret med NVidia GTX 980m og en 180 watt vekselstrømsadapter

Hvad sker der?

Når du spiller eller bruger videointensive programmer, sænker processoren hastigheden, hvilket medfører, at ydeevnen falder.

Tilbage til toppen

Symptomer

1. Langsom systemydelse under spil
  2. Lavt FPS-tal på benchmarks

Tilbage til toppen

Løsning

1. Opdatering af systemets BIOS til den seneste version
  2. Tag vekselstrømsadapteren ud af stikket, når BIOS-opdateringen er færdig, og sæt den tilbage, når Windows indlæses
  3. Hvis du har en NVidia 980m GTX med en 180 watt vekselstrømsadapter, og BIOS-opgraderingen ikke løste problemet med ydeevnen, skal du kontakte teknisk support for at få en 240 watt vekselstrømsadapter
  4. Hvis dit system ikke har en NVidia 980m GTX og en 180 watt vekselstrømsadapter, og du gerne vil have en 240 watt vekselstrømsadapter, kan du købe den ved at kontakte teknisk support eller salg.

Tilbage til toppen

Kan du ikke finde det, du leder efter?
Kontakt vores eksperter om:

Twitter Alienware Services Facebook Alienware Arena

Indholdet i Quick Tips bliver offentliggjort på egen hånd af professionelle fra Dell Support, der løser problemer på daglig basis. For at opnå en hurtig offentliggørelse fremstiller Quick Tips muligvis kun delvise løsninger eller foranstaltninger, der stadig er ved at blive udarbejdet eller kræver yderligere beviser for at kunne løse et problem. Derfor er Quick Tips ikke blevet gennemset, valideret eller godkendt af Dell og skal derfor anvendes med passende varsomhed. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i Quick Tips.

Artikelnummer: SLN295814

Sidste ændringsdato: 09.03.2016 04.26