Fejlfinding af en flimrende skærm efter en Windows 10-opgradering

Denne artikel indeholder oplysninger om "fejlfinding af en flimrende skærm efter en Windows 10-opgradering"

Flimrende display

Systemer, der oplever en flimrende/blinkende skærm efter opgradering til Windows 10, påvirkes af apps, der får Explorer til at gå ned, eller vise driverproblemer.

Fejlfindingstrin

Det første skridt er at afgøre, om problemet påvirker Windows Jobliste. Selv om hverv bestyrer er flimrende den sandsynlig hidføre er en programmel kompatibilitet oplag at anledninger Explorer. exe hen til krak gentagne gange. Hvis Jobliste ikke påvirkes, er den sandsynlige årsag skærmdrivere. Hen til overhøre vinduer hverv bestyrer, presse: Ctrl + Skifte + Esc.

Følg disse trin for at foretage fejlfinding af software kompatibilitet:

Bemærk: Hvis Jobliste flimrer eller ikke åbner, kan du prøve de samme trin i fejlsikret tilstand
  1. Hjælp den fil, opstille valgmulighed i hverv bestyrer hen til lukke op nærmere værktøj nemlig-skulle bruge. Sørg for at markere feltet for at køre værktøjer som administrator. Disse kan omfatte:
    • appwiz. cpl: åbner programmer og funktioner
    • compmgmt. msc: Åbner computer administration cmd. exe
  2. Du kan søge efter kollisions hændelser i hændelseslogfilerne og finde ud af, om eventuelle dll-filer fra tredjepart er fejl modulet i Explorer. exe går ned, eller afinstallere software, der sandsynligvis vil omfatte Shell extensions.
  3. Hvis det ikke løser problemet at fjerne software, kan du bruge disse kommandoer til at reparere Windows:
    DISM/online/Cleanup-image/restorehealth
    sfc/scannow
    Bemærk: En geninstallation af Windows 10 fra Dell opsving værktøj kan også arbejde, selvom sfc/scannow ikke finde nogen problemer.

Følgende programmer har vist sig at bidrage til flimrende spørgsmål. Afinstaller disse for at teste, om de er årsagen:

• Nordpå Antivirus (Symantec)
  • Andre anti virus løsninger
  • Icloud
  • LiveUpdate6
  • IDT audio (fejlagtigt modul IDTNC64. cpl)
Reference: Symantec Knowledge Base: min skærm flimrer efter at jeg har opgraderet mit Norton-programEksternt link

Følg disse trin for at foretage fejlfinding af skærmdrivere:

1. Start til fejlsikret tilstand med netværk.
  2. Brug samme fremgangsmåde her som for sort skærmproblemer-hvis systemet har en dobbelt grafik chipset (både integrerede og diskret grafik), deaktivere indbygget grafik, hvis der stadig flimrer, kan du prøve med kun de andre chipset aktiveret.
  3. Hvis dette ikke virker, eller der kun er et enkelt chipsæt, skal du afinstallere enheden og fjerne driversoftwaren.
  4. Så boot i Windows og opdatere driverne til den nyeste fra Dell.com/support.

Artikelnummer: SLN298620

Sidste ændringsdato: 20.06.2018 21.48