Hvordan kan jeg løse understøttet CPU opdaget , Var understøttet Processor Fundet i Slot eller processor Mikrokodeopdatering Fejlmeddelelser efter processor og / eller bundkort udskiftes på en Del Ins

Processor microcode Fejlmeddelelser

Efter udskiftning af processor og / eller bundkort på en Inspiron 600m , får du måske en af ​​følgende fejlmeddelelser under Power On Self Test (POST) :

• Unsupported CPU detected
  • An Unsupported Processor Was Found In System
  • Processor Microcode Error

Ud over de ovennævnte fejlmeddelelser , kan din computer ikke fuldføre POST eller vise video-output .

BIOS -version , der vil løse dette problem er A16 eller nyere.

Download og installer den nyeste BIOS

1. Gå til siden Drivere og downloads.

2. Klik på Indtast kode for at bruge servicekoden til at finde BIOS-opdateringen.

Bemærk:
    Hvis servicekoden ikke er tilgængelig, skal du klikke på Vælg model og derefter vælge den relevante produkttype og produktmodel.
  3. Klik på Send.

4. Vælg de ønskede indstillinger for Operativsystem, Driversprog og Vigtighed på rullelisterne (Figur 1). På rullelisten Kategori skal du vælge BIOS.

Operativsystem:
    Windows Vista 32-bit
    Driversprog:
    Dansk
    Kategori:
    BIOS
    Vigtighed:
    Alle
    Figur 1: Valg på rullelisten Drivere og downloads
  5. Vælg den BIOS-opdateringspakke, du vil downloade, i kolonnen Filtitel for at få vist downloadsiden (Figur 2).

Bemærk:
    Hvis du har fået oplysningerne fra vores onlineværktøj Systemoplysninger eller fra din faktura, skal du bruge dem til at se, hvilken driver du skal downloade.
  6. Gennemse oplysningerne på siden.

7. Klik på Download nu. Du får muligvis vist en advarsel og valget mellem at køre eller gemme filen.

Bemærk:
    Hvis vinduet Dell Driver Download Manager vises, skal du klikke på Install (Installer).
  8. Klik på Gem.

9. Når vinduet Gem som åbnes, skal du angive en mappe, hvor den downloadede fil skal gemmes, og derefter klikke på Gem.

10. Når overførslen er fuldført, skal du klikke på Open Folder (Åbn mappe) i Dell Driver Download Manager.

11. Dobbeltklik på filen og følg instruktionerne i installationsvejledningen.

Se følgende artikel i Dell Knowledge Base: Her finder du oplysninger om download og installation af drivere hvis du vil have flere oplysninger om installationen.

Indholdet i Quick Tips bliver offentliggjort på egen hånd af professionelle fra Dell Support, der løser problemer på daglig basis. For at opnå en hurtig offentliggørelse fremstiller Quick Tips muligvis kun delvise løsninger eller foranstaltninger, der stadig er ved at blive udarbejdet eller kræver yderligere beviser for at kunne løse et problem. Derfor er Quick Tips ikke blevet gennemset, valideret eller godkendt af Dell og skal derfor anvendes med passende varsomhed. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i Quick Tips.

Artikelnummer: SLN67039

Sidste ændringsdato: 05.04.2016 14.45