Sådan udskiftes almindelige dele i din Dell stationære pc eller notebook

Denne artikel guider dig i udskiftning af almindelige dele i Dell stationære pc'er og notebooks.

Klik på den systemtype herunder, som bedst beskriver din computer:

Klik her for at se videoer om, hvordan man udskifter komponenter i stationære pc'er i fuld størrelse Klik her for at se videoer om, hvordan man fjerner dele i SFF- og USFF-systemer
Stationær pc, fuld størrelse og Mini Tower Stationær pc med kompakt og ultrakompakt design Notebook på 14'', 15'' eller 17''

Indholdet i Quick Tips bliver offentliggjort på egen hånd af professionelle fra Dell Support, der løser problemer på daglig basis. For at opnå en hurtig offentliggørelse fremstiller Quick Tips muligvis kun delvise løsninger eller foranstaltninger, der stadig er ved at blive udarbejdet eller kræver yderligere beviser for at kunne løse et problem. Derfor er Quick Tips ikke blevet gennemset, valideret eller godkendt af Dell og skal derfor anvendes med passende varsomhed. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i Quick Tips.

Artikelnummer: HOW10220

Sidste ændringsdato: 23.05.2016 19.23