• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Løs problemer med adgangskode til kontoen i Windows 8 og 8.1

Oversigt: Find oplysninger om de forskellige typer af logon-konti i Microsoft Windows 8, og hvordan du kan forsøge at nulstille dem, hvis de bliver glemt eller mistet.

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold

Instruktioner

Denne artikel omhandler de forskellige typer login-konti i Microsoft Windows 8, og hvordan man kan forsøge at nulstille dem, hvis de er glemt eller gået tabt.

Klik nedenfor for at ændre operativsystem:

Indholdsfortegnelse:

1. Hvad er de forskellige kontotyper til Windows 8?
  2. Nulstil adgangskoden til din Microsoft-konto
  3. Brug en disk til nulstilling af adgangskoden til at nulstille en lokal computerkonto
  4. Hvis du ikke har en disk til nulstilling af adgangskoden til en lokal computerkonto

Nulstilling af adgangskode i Windows 8

Se denne video for at få mere at vide om nulstilling af adgangskode til Windows login i Windows 8.

Varighed: 02:50
Når de tilgængelige indstillinger for undertekster (undertekster) kan vælges ved hjælp af ikonet Indstillinger eller CC på denne videoafspiller.

1: Hvad er de forskellige kontotyper til Windows 8?

Microsoft har udviklet to forskellige kontotyper, der kan bruges til at logge på en enhed med Windows 8 eller 8.1.

En Microsoft-konto er en "tilknyttet konto", der ikke er bundet til selve enheden. En Microsoft-konto kan bruges på et vilkårligt antal enheder. Du kan få adgang til apps fra Windows Store og indstillinger og data fra enhver enhed, som du logger ind på via skylageret. Du skal have en Microsoft-konto for at kunne købe apps i Windows Store.

Hvis du mister eller glemmer din adgangskode til din Microsoft-konto, kan du gendanne den fra enhver enhed, der er tilsluttet internettet.

En lokal computerkonto er en konto, der er oprettet til en bestemt enhed. Oplysninger, der er oprettet eller gemt på denne konto, er bundet til den enkelte computer og kan ikke tilgås fra andre enheder.

Hvis du mister eller glemmer adgangskoden til din lokale computerkonto, skal du bruge en disk til nulstilling af adgangskoden for at få adgang til kontoen igen, eller du kan bruge en anden administratorkonto på computeren til at nulstille adgangskoden. Hvis du ikke har en disk til nulstilling af adgangskoden eller en anden administratorkonto, skal du geninstallere Windows, hvilket vil ødelægge alle data, du har på computeren.

Dell anbefaler sine kunder at oprette en Microsoft-konto til deres enheder, så de undgår at skulle geninstallere operativsystemet, hvis de mister deres adgangskoder.

Tilbage til toppen

2: Nulstil adgangskoden til din Microsoft-konto

Hvis du vil nulstille din Microsoft-konto, skal du gå til webstedet Dette hyperlink fører dig til et websted uden for Dell Technologies. Microsoft Nulstil din adgangskode med en enhed, der har forbindelse til internettet. Du skal muligvis angive nogle sikkerhedsoplysninger for at bekræfte, at du er ejeren af Microsoft-kontoen. Herudover har du muligvis også brug for det telefonnummer, der kan modtage sms'er, som du brugte til at oprette kontoen.

Tilbage til toppen

3: Brug en disk til nulstilling af adgangskoden til at nulstille en lokal computerkonto

Hvis du bruger en lokal computerkonto og har en disk til nulstilling af adgangskoden (USB-nøgle), skal du følge trinnene nedenfor:

1. På loginskærmbilledet for Windows skal du klikke på Nulstil adgangskode.
  2. Indsæt USB-nøglen til nulstilling af adgangskoden.
  3. Følg instruktionerne på skærmen for at oprette en adgangskode.
  4. Log på kontoen med din nye adgangskode.
Bemærk: Diske til nulstilling af adgangskode er gyldige for den konto, de blev oprettet på. Hvis du bruger en disk til nulstilling af adgangskoden til at gendanne din adgangskode, behøver du ikke oprette en nulstillingsdisk bagefter.

Tilbage til toppen

4: Hvis du ikke har en disk til nulstilling af adgangskoden til en lokal computerkonto

Hvis du har mistet eller glemt adgangskoden til din lokale konto, og en disk til nulstilling af adgangskoden ikke er tilgængelig, er en geninstallation af operativsystemet den eneste løsning, der understøttes af Dell.

Hvis du vil gendanne Windows til de oprindelige fabriksindstillinger ved hjælp af Dell Backup and Recovery, skal du se Følgende artikel i Dell Knowledge Base: "Restoring Your Operating System on a Dell Computer in Windows 8" (Gendannelse af operativsystemet på en Dell-computer i Windows 8).

Hvis du vil genindstallere Windows 8 manuelt, skal du se følgende artikel i Dell Knowledge Base: "Windows 8 Upgrade and Installation Instructions" (Opgraderings- og installationsvejledninger til Windows 8).

Hvis du selv vil søge efter hjælp til mistede adgangskoder, kan du søge ved hjælp af din foretrukne søgemaskine nedenfor:

Søg på Dell |  Søg på Microsoft |  Søg på Google | Søg på Bing Dette hyperlink fører dig til et websted uden for Dell Technologies.

Berørt produkt

Inspiron, Latitude, Vostro, XPS, Legacy Laptop Models

Sidste udgivelsesdato

21 dec. 2023

Artikeltype

How To