Få adgang til UEFI-systemopsætningen (BIOS) fra Windows på dit Dell-system

Guide til, hvordan du får adgang til UEFI-opsætningen (BIOS) fra Windows. Benyt nedenstående faner til at vælge det operativsystem, du har installeret på computeren.

Opstart til UEFI (BIOS) fra Windows 10

Bemærk: For at starte op til UEFI BIOS uden at gå ind i Windows skal du anvende nedenstående trin:

Tænd systemet.

Tryk på F2-tasten for at åbne Systemopsætning, når Dell-logoet vises. Hvis der er problemer med at gå til Opsætning med denne metode, skal du trykke på F2, når tastaturets LED-indikatorer begynder at blinke.

Forsøg ikke at holde F2-tasten nede, da dette undertiden kan fortolkes af systemet som en fastsiddende tast.
  1. Klik på startflagets knapmenu, og vælg Indstillinger.

2. Vælg Opdatering og sikkerhed. (Billeder vises på engelsk og er kun vejledende)

Screenshot af menupunktet Opdatering og sikkerhed.

1. Klik på Gendannelse i menuen til venstre.

2. Under Avanceret opstart skal du klikke på Genstart nu.

Indstillingsmenuen for gendannelse og valg af avanceret opstart.

1. Vælg Fejlfinding.

Screenshot af skærmbilledet for valg af menuen Fejlfinding.

1. Vælg Avancerede indstillinger.

Screenshot af skærmbilledet for valg af menuen Fejlfinding.

1. Vælg Indstillinger for UEFI-firmware.

Indstillinger for UEFI-firmware

1. Klik på Genstart for at genstarte systemet og gå til UEFI (BIOS).

Opstart til UEFI (BIOS) fra Windows 8 / 8.1

Bemærk:Afsnittet gælder kun for: Systemer med Windows 8 / 8.1.

Windows 8- / 8.1-opgraderinger eller installationer på systemer, der oprindeligt ikke er solgt med Windows 8 / 8.1, har muligvis ikke alle de indstillinger, der er beskrevet nedenfor.

Hvis systemet har en for-UEFI BIOS, eller for at starte fra UEFI BIOS uden at gå ind i Windows skal du trykke på < F2 >-tasten på Dell-logoet, når systemet starter op, for at få adgang til systemopsætningen (BIOS).

Gælder for:

• Windows 8, Windows 8.1
  • UEFI-kompatibel BIOS, der overholder UEFI 2.3.1C-standarden.

1. Naviger til Style UI-symbolbjælken: (Billeder vises på engelsk og er kun vejledende)

Genvej:
Windows-tasten + "C"

Berøringsskærm:
Stryg fingeren fra skærmbilledets højre kant og ind mod midten

Mus:
Startende fra øverste højre hjørne skal du bevæge musen langs skærmbilledets højre kant

Klik/tryk på "Indstillinger"

Indstillinger i Windows 8

Bemærk: På systemer uden berøringsskærm skal du blot klikke på Tænd/sluk og holde < Shift >-tasten nede, mens du vælger Genstart og springe til Trin 4.

2. Klik / tryk på "Skift pc-indstillinger" i nederste højre hjørneGenvej:

Windows-tasten + "I"

Pc-indstillinger

3. Klik / tryk på "Generelt" i venstre rude,

vælg "Genstart nu" i afsnittet "Avanceret opstart" i højre rude.

Systemet genstarter i Avanceret startmenu

Bemærk: Systemet slukker og genstarter derefter. Når Dell-logoet vises, bør du derefter se nedenstående skærmbilleder.

Avanceret opstart

4. Klik/tryk på "Fejlfinding" (menuen er berøringsfølsom)
Fejlfinding af

5. I afsnittet Fejlfinding skal du vælge "Avancerede indstillinger"
Avanceret fejlfinding

6. Vælg "Indstillinger for UEFI-firmware", og vælg "Genstart"følgende prompt.

Windows igangsætter nu BIOS.

Indstillinger for UEFI-firmware

Opstart til UEFI (BIOS) fra Windows 7

Bemærk: Klik på knappen Start, og vælg Genstart.

Tryk på F2-tasten for at åbne Systemopsætning, når Dell-logoet vises. Hvis der er problemer med at gå til Opsætning med denne metode, skal du trykke på F2, når tastaturets LED-indikatorer begynder at blinke.

Forsøg ikke at holde F2-tasten nede, da dette undertiden kan fortolkes af systemet som en fastsiddende tast.

Ovenstående virker også, hvis du vil starte op i BIOS uden at gå ind i Windows-miljøet.

Artikelnummer: SLN143038

Sidste ændringsdato: 03.04.2018 09.45