Brug og fejlfinding af Vostro 15 (3546)

Indholdsfortegnelse:

1. Tips og råd til trådløst netværk samt fejlfinding
  2. Dell Windows Support Center
  3. Mus, tastatur eller berøringsplade fungerer ikke korrekt
  4. Computeren svarer ikke eller foretager fejlfinding af problemer med langsom ydeevne
  5. Microsoft Windows går ned, stopper, eller der vises en blå skærm
  6. Fejlfinding af en bærbar computers LCD-skærm, som er sort, tom eller svær at se
  7. Sådan aktiveres/deaktiveres den trådløse antenne på en Dell-computer
  8. Drivere til Vostro 15 (3546)
  9. Brug af og fejlfinding på Dells webkamera og Dell Webcam Central-softwaren
  10. Dell PC Diagnostics lyntest og SupportAssist til pc'er og tablets
  11. Specifikationer
  12. Placering af porte
  13. Nulstilling af systemopsætning (BIOS) til standardindstillingerne
  14. Computerkomponenten genkendes ikke

Denne artikel indeholder oplysninger om brug af og fejlfinding på Vostro 15 (3546).

1. Tips og råd til trådløst netværk samt fejlfinding

Gå til Dell Networking and Wireless Support Center for at få tips og råd eller oplysninger om fejlfinding på trådløse netværk.

Tilbage til toppen

2. Dell Windows Support Center

Dette link tager dig til Dell Windows Support Center. Vælg det operativsystem, du har brug for hjælp til.

Tilbage til toppen

3. Mus, tastatur eller berøringsplade fungerer ikke korrekt

Se følgende artikler i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om brug eller fejlfinding af mus, tastatur eller berøringsplade.

Tilbage til toppen

4. Computeren holder op med at reagere

1. Tryk på tænd/sluk-knappen i mindst 15 sekunder for at sikre, at computeren slukker.
  2. Fjern forbindelsen til alle eksterne enheder, herunder tastatur, mus og ekstern monitor. Eksterne enheder omfatter også eksterne lagerenheder, såsom flashdrev, USB-enheder, printere, kort osv.
  3. Tryk på tænd/sluk-knappen for at se, om computeren tænder og starter korrekt. Se artiklen Computer does not turn on, or is stuck on the Dell logo screen" (Computeren tænder ikke, eller fastfryser på skærmbilledet med Dell-logoet) i Dell Knowledge Base, hvis den ikke gør.
  4. Hent og installer SupportAssist Gå til siden SupportAssist til pc'er og tablets for at få flere oplysninger om, hvordan du henter og installerer SupportAssist.
  5. Kør systemvedligeholdelse på computeren. Se artiklen Optimization and Maintenance of Microsoft Windows (Optimering og vedligeholdelse af Microsoft Windows) eller Troubleshooting Slow Perfmance Issues (Fejlfinding af problemer vedrørende langsom ydeevne) i Dell Knowledge Base.
  6. Begynd at tilslutte enhederne én ad gangen, og test dem for at se, om computeren holder op med at reagere.
Tilbage til toppen

5. Microsoft Windows går ned, stopper, eller der vises en blå skærm

Dette link fører til artiklen Microsoft Windows Crashes, Stops, Restarts or a Blue Screen Appears (Microsoft Windows går ned, stopper, eller der vises en blå skærm) i Microsofts vidensbase.

Tilbage til toppen

6. Fejlfinding af en bærbar computers LCD-skærm, som er sort, tom eller svær at se

Se artiklen Troubleshooting a Notebook LCD Screen That is Black, Blank or Hard to See (Fejlfinding på en bærbar computers LCD-skærm, som er sort, tom eller svær at se) i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om fejlfinding på en bærbar computers LCD-skærm.

Tilbage til toppen

7. Sådan aktiveres/deaktiveres den trådløse antenne på en Dell-computer

Tryk på tasten , og hold den nede, og tryk derefter på tasten . Gentagelse af denne handling skifter mellem aktivering og deaktivering af den trådløse antenne.

Se artiklen How to Turn the Wireless Antenna On and Off on a Dell Computer (Sådan aktiveres/deaktiveres den trådløse antenne på en Dell-computer) i Dell Knowledge Base for at få yderligere oplysninger om, hvordan du aktiverer/deaktiverer den trådløse antenne.

Tilbage til toppen

8. Drivere til Vostro 15 (3546)

Du kan få flere oplysninger om de tilgængelige drivere på siden med drivere til Vostro 15 (3546).

I denne artikel finder du oplysninger om, hvordan du downloader drivere til en Vostro 15 (3546)-computer: "How to Download and Install a Driver" (Sådan downloades og installeres en driver).

Tilbage til toppen

9. Brug af og fejlfinding på Dells webkamera og Dell Webcam Central-softwaren

Se artiklen Using and Troubleshooting the Dell Webcam and Dell Webcam Central Software (Brug og fejlfinding af Dell Webcam og Dell Webcam Central-softwaren) i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om, hvordan du udfører fejlfinding på computerens webcam.

Tilbage til toppen

10. Dell PC Diagnostics lyntest og SupportAssist til pc'er og tablets

• Den hurtigste og nemmeste metode til at identificere og løse de mest almindelige problemer er at bruge vores Dell PC Diagnostics lyntest. Dette løser enten problemet automatisk eller guider dig igennem trinnene til løsning af problemet.
    Bemærk: Hvis fejlsøgningskoden angiver en manglende del, påbegynder vi straks processen for en reservedel uden beregning i garantiperioden afhængigt af den fejlbehæftede del.

• SupportAssist, som tidligere hed My Dell, leverer systemopdateringer, registrerer problemer og sender dig advarsler baseret på din enhed, hvilket gør det nemmere end nogensinde at løse og forebygge problemer. Dette program giver dig adgang til alt, hvad du behøver for at fjerne gætteriet fra vedligeholdelse af pc'er og tablets. Gå til siden SupportAssist til pc'er og tablets for at få flere oplysninger, f.eks. hvordan du henter og installerer SupportAssist.
  • Hvis computeren ikke kan oprette forbindelse til internettet, kan du køre den indbyggede diagnosticering på din computer. Se artiklen Run Built-In Diagnostics (ePSA) for Your System i Dells vidensbase for at få flere oplysninger.
Tilbage til toppen

11. Specifikationer

Gå til siden med onlinemanualen til Vostro 15 (3546), og klik på PDF ved siden af Owner's Manual (Brugermanualen) for at få oplysninger om specifikationerne for Vostro 15 (3546).

Tilbage til toppen

12. Placering af porte

Gå til siden med onlinemanualen til Vostro 15 (3546), og klik på PDF ved siden af Owner's Manual (Brugermanualen) for at få oplysninger om placeringen af porte.

Tilbage til toppen

13. Nulstilling af systemopsætning (BIOS) til standardindstillingerne

Valgmulighed 1:

1. Genstart computeren.
  2. Når du bliver bedt om det under POST, skal du trykke på tasten for at gå til opsætningsskærmen.
  3. På skærmen Systemopsætning skal du trykke på tasten for at gå videre til menuen Afslut.
  4. Tryk på tasten , indtil Restore Defaults (Gendan standardindstillinger) markeres, og tryk derefter på tasten .
  5. Tryk på tasten Ja for at indlæse optimerede standardindstillinger, og genstart computeren.

Valgmulighed 2:

1. Genstart computeren.
  2. Når du bliver bedt om det under POST, skal du trykke på tasten for at gå til opsætningsskærmen.
  3. Når skærmen Systemopsætning vises, skal du trykke på tasten .
  4. Tryk på tasten Yes (Ja) for at indlæse optimerede standardindstillinger, og genstart computeren.
Tilbage til toppen

14. Computerkomponenten genkendes ikke

SupportAssist, som tidligere hed My Dell, leverer systemopdateringer, registrerer problemer og sender dig advarsler baseret på din enhed. Dette program giver dig adgang til alt, hvad du behøver for at fjerne gætteriet fra vedligeholdelse af pc'er og tablets. Gå til siden SupportAssist til pc'er og tablets for at få flere oplysninger om, hvordan du henter og installerer SupportAssist.

Tilbage til toppen

Artikelnummer: SLN298480

Sidste ændringsdato: 23.01.2018 12.04