E-Port Plus- og 4k-skærme

Denne artikel indeholder oplysninger om "E-Port Plus Dock-konfiguration til 60 Hz understøtning af 4k x 2k-skærme med høj opløsning".

Konfiguration af 4k x 2k-skærm på E-Port Plus Dock.

Brugere af 4k x 2k-skærme har rapporteret om problemer med at konfigurere skærme med høj opløsning ved en opdateringshastighed på 60 Hz på E-Port Plus-dockingstationer.

E-Port Plus Dock.

The E-Port Plus Dock understøtter dual 4k x 2k-opløsning ved en opdateringshastighed på 60 Hz.

Alt efter systemets egenskaber, når det er docket, kan du måske nå op på en skærm med 60 Hz i én af dockens DisplayPort Video-porte ad gangen. Denne begrænsning gælder kun for systemer med en MST(Multi-Stream Transport)-hub. Systemets MST-hub er båndbreddebegrænsningen for dual 4k-skærme, ikke docken.

Figur 1. - E-Port Plus DisplayPort-tilslutninger (element 2 er videoport 1, element 1 er videoport 2).

DisplayPort Video-portene viser kun DUAL 4k x 2k-opløsning ved en opdateringshastighed på 30 Hz på systemer med MST.

Hvis systemet er udstyret med Discrete NVidia- eller AMD-grafik, er det muligt at få dual 4k x 2k-skærme med 60 Hz ved hjælp af en E-Port Plus-dock.

Figur 2. - Opløsningsunderstøtning til MST-system.

Artikelnummer: SLN300546

Sidste ændringsdato: 02.03.2017 09.59