Anskaffelse af engelske drivere til nogle ældre Dell-inkjet- og laserprintere

Dells inkjet-printere 926, 946, 962, 964, 966 og A940 samt Dells laserprintere P1500 og S2500/S250 har måske ingen drivere på Dells supportwebsted for engelsktalende. Denne artikel indeholder direkte links til, hvor filerne kan downloades.

Bemærk: Hvis du har brug for et andet sprog, skal du gå til webstedet Dells inkjet-produktvælger eller webstedet vælge dine printere (downloads.dell.com) og derefter vælge din printer og finde den ønskede sprogversion.
  1. Der henvises til nedenstående afsnit, der svarer til din printer og det operativsystem, der er installeret på din computer (hvis din inkjet- eller laserprinter ikke er anført nedenfor, betyder det, at en engelsksproget version er tilgængelig på webstedet for Dell Support).

2. Klik på linket til den relevante driver, og klik derefter på Download fil på Dells produktside for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Indholdsfortegnelse:

1. Dell 926 all-in-one-inkjet-printer
  2. Dell 946 all-in-one-printer
  3. Dell 962 all-in-one-fotoprinter
  4. Dell 964 all-in-one-fotoprinter
  5. Dell 966 all-in-one-inkjet-printer
  6. Dell A940 all-in-one personlig printer
  7. Dells trådløse printeradapter 3300
  8. Dells personlige laserprinter P1500
  9. Dells Workgroup-laserprinter S2500/S2500n

1. Dell 926 all-in-one-inkjet-printer

Til Windows 7 32-bit, Windows Vista 32-bit, Windows 2000 og Windows XP skal du gå til Dell Photo All-in-One Printer 926 (32-bit). Klik på Download fil for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Til Windows 7 64-bit, Windows Vista 64-bit og Windows XP 64-bit skal du gå til Dell Photo All-in-One Printer 926 (64-bit). Klik på Download fil for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Tilbage til toppen

2. Dell 946 all-in-one-printer

Til Windows 7 32-bit, Windows Vista 32-bit, Windows 2000 og Windows XP skal du gå til Dell Photo All-in-One Printer 946 (Windows 7, Windows Vista, Windows 2000 og Windows XP 32-bit). Klik på Download fil for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Til Windows 7 64-bit, Windows Vista 64-bit og Windows XP 64-bit skal du gå til Dell Photo All-in-One Printer 946 (Windows 7, Windows Vista og Windows XP 64-bit). Klik på Download fil for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Tilbage til toppen

3. Dell 962 all-in-one-fotoprinter

Til Windows 2000 og Windows XP skal du gå til Dell Photo All-in-One Printer 962 (Windows 2000 og XP 32-bit). Klik på Download fil for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Til Windows Vista 32-bit skal du gå til Dell Photo All-in-One Printer 962 (Vista 32 bit). Klik på Download fil for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Til Windows Vista 64-bit skal du gå til Dell Photo All-in-One Printer 962 (Vista 64 bit). Klik på Download fil for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Tilbage til toppen

4. Dell 964 all-in-one-fotoprinter

Til Windows XP og Windows 2000 skal du gå til Dell Photo All-in-One Printer 964 (Windows XP og Windows 2000 32-bit). Klik på Download fil for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Til Windows Vista 32-bit skal du gå til Dell Photo All-in-One Printer 964 (Vista 32 bit). Klik på Download fil for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Til Windows XP 64-bit skal du gå til Dell Photo All-in-One Printer 964 (XP 64 bit). Klik på Download fil for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Til Windows Vista 64-bit skal du gå til Dell Photo All-in-One Printer 964 (Vista 64 bit). Klik på Download fil for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Tilbage til toppen

5. Dell 966 all-in-one-inkjet-printer

Til Windows 7 32-bit, Windows Vista 32-bit, Windows 2000 og Windows XP skal du gå til Dell Photo All-in-One Printer 946 (Windows 7, Windows Vista, Windows 2000 og Windows XP 32-bit). Klik på Download fil for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Til Windows 7 64-bit, Windows Vista 64-bit og Windows XP 64-bit skal du gå til Dell Photo All-in-One Printer 966 (Windows 7, Windows Vista og Windows XP 64-bit). Klik på Gem fil, og vælg derefter, hvor den skal downloades til. Når den er downloadet, skal du åbne placeringen og køre filen og følge anvisningerne.

Tilbage til toppen

6. Dell A940 all-in-one personlig printer

Til Windows 2000 og Windows XP skal du gå til Dell Photo All-in-One Printer A940 (Windows 2000 og Windows XP). Klik på Download fil for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Til Windows Vista 32-bit skal du gå til Dell Photo All-in-One Printer A940 (Vista 32-bit). Klik på Download fil for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Til Windows Vista 64-bit skal du gå til Dell Photo All-in-One Printer A940 (Vista 64-bit). Klik på Download fil for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Tilbage til toppen

7. Dells trådløse printeradapter 3300

Til Windows Vista 32-bit og Windows Vista 64-bit skal du gå til Dell Wireless Printer Adapter 3300 (Windows Vista 32-bit og 64-bit). Klik på Download fil for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Til Windows 2000 og Windows XP skal du gå til Dell Wireless Printer Adapter 3300 (Windows 2000 og Windows XP 32-bit). Klik på Download fil for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Tilbage til toppen

8. Dells personlige laserprinter P1500

Til Windows Millennium Edition (Me) og Windows NT 4.0 skal du gå til Dell Personal Laser Printer P1500 (Windows Millennium Edition (Me) og Windows NT 4.0 32-bit). Klik på Download fil for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Til Windows 2000 og Windows XP skal du gå til Dell Personal Laser Printer P1500 (Windows 2000 og Windows XP 32-bit). Klik på Download fil for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Tilbage til toppen

9. Dells Workgroup-laserprinter S2500/S2500n

Til Windows Millennium Edition (Me) og Windows NT 4.0 skal du gå til Dell Personal Laser Printer S2500/S2500n (Windows Millennium Edition (Me) og Windows NT 4.0 32-bit). Klik på Download fil for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Til Windows 2000 og Windows XP skal du gå til Dell Personal Laser Printer S2500/S2500n (Windows 2000 og Windows XP 32-bit). Klik på Download fil for at starte installationen. Se installationsvejledningen for yderligere oplysninger.

Tilbage til toppen

Artikelnummer: SLN302442

Sidste ændringsdato: 10.08.2017 17.09