Sådan opdaterer du en driver eller firmware på en Dell PowerEdge fra operativsystemet?

Denne artikel beskriver, hvordan du opdaterer en driver eller firmware i tide direkte fra operativsystemet (OS)

Bemærk: Denne artikel er en del af serverens selvstudier: Opdatering er tilgængelig her.

Bemærk: Rettidige opdateringer kan udføres under Windows (exe-filer) og Linux (bin filer). Under ikke-understøttet OS skal du downloade Support Live Image og installere filen direkte fra Live Image. Kontrollér supportværktøj ovenfor.

Trinvis vejledning:

1. Besøg Dells supportwebsted.
  2. Indtast servicekoden, eller vælg modellen manuelt.
  3. Åbn menuen "Drivere og downloads"
  4. Vælg det operativsystem, der er installeret.
  5. Find og download den nødvendige fil (driver eller firmware).
  6. Kør filen, og følg installationsvejledningen

Filen bliver installeret direkte fra operativsystemet.

Trin for trin med screenshots:

Eksempel på at opdatere BIOS på en PowerEdge M630:

1. Gå til Dells websted, vælg modellen, og få adgang til den nødvendige fil

2. Download filen

3. Kør filen direkte fra operativsystemet.

4. En meddelelse vises for at bekræfte filinstallationen. I nogle tilfælde er genstart nødvendig.