• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Dells rejsetastatur: Batteriet registreres ikke efter en lang opbevaringsperiode

Oversigt: Følgende artikel beskriver, hvordan du løser problemet med, at batteriet ikke bliver registreret på Dells rejsetastatur efter en lang opbevaringsperiode.

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold

Symptomer

Batteriet i rejsetastaturet bliver ikke registreret efter en lang opbevaringsperiode

Når rejsetastaturet ikke er i brug, fortsætter batteriet med at aflade, indtil det er i en dyb afladningstilstand.

Når rejsetastaturet når denne dybe afladningstilstand, kan tabletten ikke bestemme tastaturets batteristatus. Den vises ikke i BIOS under Generelt og derefter Batterioplysninger. Den vises ikke i Windows-operativsystemet, og den oplader heller ikke tastaturets batteri.

Rejse-KYBD

(Figur 1: Rejsetastatur)

Tilbage til toppen

Årsag

Hvor batteriet i docken til rejsetastaturet er helt afladet (dyb afladning) eller er afladet til under 5 % opladning. Din tablet kan ikke bestemme dens batteristatus. For at opladningen kan finde sted, kræver det, at der er en minimal opladning (5 %) af batteriet.

Under følgende betingelser skal du gennemgå trinnene i næste afsnit, før du kan bruge Plug and Play med tastaturet: :

• Du opbevarer et rejsetastatur i flere måneder uden brug
  • Du modtager et nyt rejsetastatur fra Dell pga. en udskiftning i garantiperioden

Løsning

Udfør genoplivelsesprocessen for batteriet

Bemærk: Tabletten oplader ikke batteriet på docken til rejsetastaturet. Dette er for at forhindre tabletten i at oplade et batteri, der ikke er godkendt af Dell, og udelukke eventuelle problemer med batterier, der ikke er godkendt af Dell.

Løsning:

1. Tilslut en AC-adapter direkte til micro-USB-porten i hængslet på docken til rejsetastaturet.

2. Lad det være tilsluttet i mindst 20 til 30 minutter for at sikre, at batteriets ladning er over 5 %.

3. Batteriet i rejsetastaturet oplades helt ved direkte tilslutning til Dell AC-adapter på ca. 2 til 4 timer.

4. Du kan nu slutte rejsetastaturet til din tablet uden problemer.

Bemærk: Vi anbefaler, at du oplader dit rejsetastatur i flere timer hver 6. måned ved brug af tabletten. Dette forhindrer batterierne i at nå denne dybe afladningstilstand under opbevaring.

Hvis du efterfølgende har problemer med batteriet på rejsetastaturet, skal du kontakte os og henvise til denne artikel for yderligere support.

Tilbage til toppen

Egenskaber for artikel

Berørt produkt

Venue 7140 Pro, Venue 7130 Pro/7139 Pro, Latitude 5175 2-in-1

Sidste udgivelsesdato

26 jun. 2023