Sådan finder du ud af, hvilken RAID-controller, der er installeret i din server - Training Information - 149540

Identificer den PERC-controller, der er installeret i systemet

Når serveren tændes første gang, viser POST (Power on self-test) producentens BIOS for hver PowerEdge Expandable RAID Controller (PERC). Under POST-processen, vises der en af de følgende to meddelelser, når systemet initialiserer RAID-controlleren:

1. Hvis du har en Adaptec PERC, vil du få vist følgende meddelelse:

Dell PowerEdge Expandable RAID Controller 2, BIOS VX.X [Build XXXX]
    (c) 1998-2000 Adaptec, Inc. All Rights Reserved.
    <<< Tryk på <CTRL>+<A> for at åbne konfigurationsprogrammet!  >>>

2. Hvis du har en LSI Logic (tidligere kendt som American Megatrends Inc. [AMI]) PERC, vises den følgende meddelelse:

Dell PowerEdge Expandable RAID Controller
    Copyright (C) AMERICAN MEGATRENDS INC.
    Tryk på <CTRL>+<M> for at køre konfigurationsprogrammet.

Listen nedenfor angiver de forskellige PERC-controllere fra begge producenter:

Adaptec-controllere

• PERC 2 (PCI)
  • PERC 2/Si: PowerEdge 2400
  • PERC 3/Si: PowerEdge 2450
  • PERC 3/Di: PowerEdge 4400, PowerEdge 2500, og PowerEdge 2550

Bemærk:
  PERC 2 er et PCI-baseret controllerkort, hvorimod de tre andre controllere er integreret i systemkortene.

AMI/LSI-cntrollere

• PERC II
  • PERC 2/SC
  • PERC 2/DC
  • PERC 3/SC
  • PERC 3/DC
  • PERC 3/DC Lite
  • PERC 3/QC
  • PERC 4/SC
  • PERC 4/DC
  • PERC 4e/DC
  • PERC 5/E
  • PERC 5/i
  • PERC 6/E
  • PERC 6/i

Indholdet i Quick Tips bliver offentliggjort på egen hånd af professionelle fra Dell Support, der løser problemer på daglig basis. For at opnå en hurtig offentliggørelse fremstiller Quick Tips muligvis kun delvise løsninger eller foranstaltninger, der stadig er ved at blive udarbejdet eller kræver yderligere beviser for at kunne løse et problem. Derfor er Quick Tips ikke blevet gennemset, valideret eller godkendt af Dell og skal derfor anvendes med passende varsomhed. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i Quick Tips.

Artikelnummer: SLN68969

Sidste ændringsdato: 05.04.2016 14.46