• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Sådan downloader og installerer du driverne til en Dell 944 All-In-One Printer

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold

Symptomer

Artikeloversigt: Denne artikel indeholder instruktioner i fjernelse og derefter download og installation af den nyeste driver til din printer.

Indholdsfortegnelse:

1. Afinstallation af eksisterende Dell™-printerdrivere
  2. Download og installer inkjetprinter-driverne

Problem 1:   Afinstaller de eksisterende Dell™-printerdrivere

Før du geninstallerer printerdrivere, er det nødvendigt at fjerne de printerdrivere, der tidligere er blevet installeret. Hvis du undlader at gøre dette, kan det forårsage problemer, der kan forhindre computeren i at kommunikere med printeren.
Sådan afinstalleres tidligere printerdrivere:

1. Sluk printeren.

2. Frakobl USB-kablet fra Dell-printerens bagside, klik på knappen Start, peg på Alle programmer, peg på Dell-printere, peg på listen med din Dell-printer, og klik på ikonet Fjern Dell Printer.

3. Når bekræftelsesvinduet Dell Printer Uninstall (Fjern Dell-printer) vises, skal du klikke på Yes (Ja). Denne proces kan tage flere minutter af fuldføre. Undlad at slukke computeren imens.

4. Når vinduet Dell Printer Uninstallation (Fjernelse af Dell-printer) vises, skal du klikke på Yes, I want to restart my computer right now (recommended) (Ja, genstart computeren nu (anbefales)), og derefter klikke på OK. (Systemet lukker automatisk ned og genstarter).

Når systemet er genstartet, er printerafinstallationen fuldført.

SLN149592_da__1new_note Bemærk:
  Tilslut ikke USB-kablet til printeren, før du har downloadet og geninstalleret printerdriverne.

Tilbage til toppen

Problem 2:   Download og installer inkjetprinter-driverne

For at downloade 944 All-In-One-printerdriveren fra support.dell.com skal du udføre følgende trin:
  1. Gå til siden for download af 944.

2. Vælg det ønskede Operativsystem fra rullelisterne, som vist i Figur 1.

Operativsystem:     SLN149592_da__2Driver and downloads question mark
    SLN149592_da__3dropdownleftside
      Windows Vista 32-bit
    SLN149592_da__4drowpdownarrow
    Kategori:     SLN149592_da__2Driver and downloads question mark
    SLN149592_da__3dropdownleftside
      Alle
    SLN149592_da__4drowpdownarrow
    Figur 1: Valg på rullelisten Drivere og downloads

SLN149592_da__1new_note Bemærk:
    Klik på More Filter Options (Flere filterindstillinger) for af få flere valgmuligheder, hvis det er nødvendigt.

3. Klik på SLN149592_da__9primary Download til højre for Dell - Driver.

SLN149592_da__1new_note Bemærk:
      Når du downloader filerne, accepterer du samtidig betingelserne i Dells softwarelicensaftale.

4. Klik på knappen Kør.

5. Kontroller, at afkrydsningsfeltet ud for Luk denne dialogboks, når overførslen er fuldført ikke er markeret.

6. Når overførslen er fuldført, skal du klikke på Tillad eller Kør.

7. I vinduet Printere skal du klikke på Fortsæt.

8. I vinduet Vælg den mappe, du ønsker at udpakke filerne til skal du klikke på OK.

9. Klik på knappen Ja til alle, når du bliver spurgt, om du vil overskrive mappen. Klik på Ja, når du bliver spurgt, om du vil oprette en mappe.

10. I vinduet Alle filer blev pakket ud skal du klikke på OK.

11. Følg de instruktioner, der vises, for at installere driveren.

12. Hvis du bliver bedt om at genstarte dit system, skal du klikke på OK.

Berørt produkt

Dell 944 All In One Inkjet Printer

Sidste udgivelsesdato

02 sep. 2021