• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Dell Repository Manager (DRM)

Oversigt: Dell Repository Manager (DRM) sikrer, at Dell PowerEdge-servere er opdateret med den nyeste BIOS, driver, firmware og software. DRM giver dig mulighed for at oprette lagre med tilpassede komponenter og opdateringer, oprette grupper af relaterede opdateringer til systemer, der kører Microsoft Windows- og Linux-operativsystemet, og generere sammenligningsrapporter og opdatere basislinjer for brugerdefinerede lagre. ...

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold

Symptomer

Dell Repository Manager (DRM) er et program i Dell OpenManage-porteføljen, der giver it-administratorer mulighed for at administrere systemopdateringer. Dell Repository Manager er en søgbar grænseflade, der bruges til at oprette brugerdefinerede softwaresamlinger, der kaldes bundter og lagre af Dell Update Packages (DUP er).

BEMÆRK: Dell-kataloger opdateres ugentligt om fredagen
BEMÆRK: Microsoft Office 365-e-mail understøttes ikke.
BEMÆRK: Dell Repository Manager kræver ikke licens.

Indholdsfortegnelse

1. Hvad er Dell Repository Manager (DRM)?
  2. Ressourcer
  3. Hvordan fungerer Dell Repository Manager?
  4. Udgivelsesoversigt

Årsag

Se afsnittet Løsning.

Løsning

1. Hvad er Dell Repository Manager (DRM)?

Dell Repository Manager (DRM) er et program i Dell OpenManage-porteføljen, der giver it-administratorer mulighed for at administrere systemopdateringer. Dell Repository Manager er en søgbar grænseflade, der bruges til at oprette brugerdefinerede softwaresamlinger, der kaldes bundter og lagre af Dell Update Packages (DUP er). Du kan finde flere oplysninger i Dell Knowledge Base-artiklen Dell Update Package. Disse bundter og lagre giver mulighed for at implementere flere firmwareopdateringer samtidig.

En Dell Update Package (DUP) er en selvstændig eksekverbar fil i et standardpakkeformat, der opdaterer et bestemt softwareelement på en Dell-server eller -storage, f.eks. BIOS, en enhedsdriver, firmware og andre lignende softwareopdateringer.

Dell Repository Manager gør det også nemmere at finde og downloade specifikke opdateringer til en bestemt platform, hvilket sparer tid.

BEMÆRK: Dell Repository Manager (DRM) kan kun installeres på Windows- eller Linux-operativsystemer.

Tilgængelige funktioner

• Sammenlign forskelle mellem to lagre på både bundt - og komponentniveau .
  • Giver dig mulighed for at oprette implementeringsværktøjer ved hjælp af dit brugerdefinerede lager
  • Fås til Dell-datacenter (server og storage)
  • Integreres med Dells systemadministrationsprodukter som f.eks. Dell OpenManage Enterprise og Dell Management-plug-in til VMware vCenter
  • Automatiserer oprettelsen af brugerdefinerede lagre ved at læse lageroplysninger fra disse konsoller og opretter opdateringer, der er nyere end det, der er installeret

2. Dell Repository Manager-ressourcer

Download

Den nyeste version af Dell Repository Manager (DRM):

Du kan finde en komplet liste over forbedringer og problemer, der er løst, i filen med vigtige oplysninger om DRM i denne version, som findes med brugervejledningen.

Manualer

For at få adgang til dokumenterne skal du vælge DRM-versionen på dette link Dell Repository Manager-versioner og derefter klikke på fanen "Dokumenter". Brugervejledningen og yderligere dokumenter: "Fejlfindingsvejledning", "Hurtig startvejledning" og "Produktbemærkninger" vises.

Videoer

Denne afspilningsliste indeholder vejledninger til brug af funktionerne i Repository Manager. Klik i øverste venstre hjørne for at få vist listen over tilgængelige videoer.

På denne playliste finder du ressourcer til at:
  • Tilføje nye bundter
  • Indstille programindstillinger
  • Bruge CMC Inventory til at oprette brugerdefinerede lagre
  • Oprette en brugerdefineret ISO, der kan startes fra
  • Oprettelse af et brugerdefineret katalog og download af opdateringen
  • Oprette en brugerdefineret scriptpakke til intelligent implementering
  • Oprettelse af et brugerdefineret serveropdateringsværktøj og andre videoer.
Andre videoer:

3. Hvordan fungerer Dell Repository Manager?

DRM giver en it-administrator mulighed for enten manuelt at oprette et lager med opdateringer eller integrere med andre Dell-værktøjer som OpenManage Enterprise v3.0+, Dell EMC OpenManage Integration for VMware vCenter, OpenManage Integration med Microsoft System Center, Chassis Management Controller eller iDRAC for at automatisere oprettelsen af et brugerdefineret lager. Når et lager er oprettet, kan en IT-administrator planlægge søgninger efter nye opdateringer, hvilket sparer tid, som ellers skulle bruges på at søge manuelt på Dells supportwebsted. En administrator kan også oprette tilpassede implementeringsværktøjer som f.eks. brugerdefinerede kataloger ved hjælp af Dell-værktøjer, et brugerdefineret serveropdateringsværktøj, scriptede implementeringspakker eller ISO'er, der kan startes fra.

DRM opretter forbindelse til Dells onlinekatalog over opdateringer, der indeholder oplysninger om de tilgængelige Dell-opdateringspakker (DUP er). Når en bruger vælger opdateringer, downloader Dell Repository Manager de specifikke anmodede filer.

Dell Repository Manager automatiserer opdateringen af lagre med den nyeste version af opdateringspakker eller kører en sammenligning og lader en administrator vælge, hvilke nye opdateringer der skal medtages i lageret. DRM kan derefter bruges til at oprette implementeringsværktøjer fra indholdet af et lager.

4. Udgivelsesoversigt

Nyheder + downloads

Nyheder Dato
v3.4.4
  • Planlægning af job
    • Planlæg et eksportjob med en rytme
  • CLI-tilstand (Command Line Interface) Udvidet support
    • Slet katalog i CLI
    •
20. oktober 2023
Download
v3.4.3
  • Begrænset adgang eller systemadgangsrettigheder
    • Dell Repository Manager kan installeres med begrænset adgang eller systemadgang på Windows-operativsystemer.
  • CLI-tilstand (Command Line Interface) Udvidet support
    • Rediger lagernavn i CLI
    • Angiv integrationsgrupperne i CLI
    • Opret et lager for specifikke integrationsgrupper i CLI
    • Angiv adgangskoder i interaktiv tilstand i CLI
  • JRE opdateret
16. januar 2023
Download
v3.4.2
  • DRM Java runtime environment (JRE) opgraderes.
  • Katalogimport understøtter nye offentlige nøgler.
  • DRM, der ikke installeres på nogle x86-hardware, er blevet håndteret.
9. juni 2022
Download
v3.4.1
  • Opret en PowerEdge-platform, der kan startes fra, direkte fra værktøjslinjen.
  • Smart ISO, der kan startes fra, er forbedret med mulighed for automatisk genstart, når den køres på en PowerEdge-server.
  • Forbedret sikkerhed med kryptering af databaseadgangskode
  • Understøttelse af Microsoft Windows 11 og Ubuntu 20.04
31. marts 2022
Download
V3.3.2
  • Placeringen er ikke gyldig, eller der vises en meddelelse om adgang nægtet i browservinduet.
  • DRM reagerer ikke, når du klikker på OK i guiden Ingen opdatering tilgængelig til produktet, og der vises en fejlmeddelelse om, at DRM-forbindelsen er afbrudt.
  • Problem med meddelelse om afbrudt DRM-forbindelse, når du klikker på knappen OK i hjælpeknappen.
  • Integrering af Dell OpenManage Integration til Microsoft System center (OMIMSSC)-lageroprettelse, når du bruger specialtegn.
13. august 2021
Hent
V3.3.1
  • Problem med indstilling af proxylegitimationsoplysninger.
  • Problem med import af en DUP (understøttet til alle systemer) en efter en til flere bundter i et lager.
  • Problem med planlægning af et opdateringsjob kl. 12:00.
  • Problem med at have en iDRAC-komponent i det brugerdefinerede script på en smart startbar.
  • Forbedret måde at vise meddelelsen på, når der anvendes et filter.
  • Forbedret brug af brugerdefinerede scripts
7. juli 2020

V3.3
  • Understøttelse af Ubuntu ® 18.04 LTS.
  • 2Understøttelse af udvidet kommandolinjegrænseflade (CLI) til lageroprettelse for alle understøttede integrationstyper.
  • Udvidet understøttelse af kommandolinjegrænseflade (CLI) til lagerredigeringshandlinger, herunder import af DUP er, planlægning af lageropdatering.
  • Understøttelse af udvidet kommandolinjegrænseflade (CLI) til konfiguration af programindstillinger, f.eks. plugins, kataloger, proxy og butikssti.
  • Udvidede opdaterings- og sletningsfunktioner ved hjælp af filterkategorier, komponenttyper, vigtighed, ændringstype.
  • Asynkron understøttelse af opdaterings- og implementeringshandlinger i CLI
  • Forbedret brugergrænsefladeoplevelse i programindstillinger
  • Omfatter understøttelse af afhængigheds-DUP er
  • Forbedret brugergrænsefladeoplevelse og problemrettelser
3. januar 2020

v3.2
  • Forbedret brugeroplevelse ved oprettelse af OpenManage Enterprise-lager
  • Forbedret brugeroplevelse ved oprettelse af OpenManage Integration til Microsoft System Center-lager
  • Mulighed for at erstatte standardscriptet i Smart ISO, der kan startes fra.
  • Mulighed for at erstatte standardscriptet i Smart Deployment Script.
  • Automatisk Dell-systemopdatering via Smart Deployment Script og Smart ISO, der kan startes fra
  • Forbedret UI-oplevelse i sammenligningsvinduet.
  • Forbedret brugervenlighed i manuel lageroprettelse og manuel tilføjelse af pakker
  • Underskriftskontrol for alle artefakter, der er downloadet og anvendt i applikationen.
  • Understøtter kun HTTPS-protokollen
29. marts 2019
v3.1
  • Understøttelse af Dell MX-platform
  • Forbedringer til signaturvalidering under import af DUP
  • Forbedrede filtrerings- og sammenligningsmuligheder.
  • Understøttelse af forbindelse med Dell OpenManage Enterprise- og Dell Integration for System Center Virtual Machine Manager-konsoller.
1. november 2018
v3.0.1
  • Kør OM Essentials og DRM på det samme system.
  • Understøttelse til oprettelse af en mappe, når du bygger et implementeringsværktøj.
  • Slet forbedringer af komponenter.
  • Støtte til kun at eksportere katalogfiler til lageret.

2. maj 2018

v 3.0
  • Ny HTML5-baseret grænseflade
  • Både Linux- og Windows-versioner med samme funktioner, funktionalitet og udseende
  • Mulighed for kommandolinjegrænseflade (CLI) - giver mulighed for tilpasset automatisering af rutineprocesser.
  • Nye workflows til oprettelse af lagre
  • Let at vælge platforme, operativsystem og ønskede enheder
  • Lagerversioner til annullering (eller videresendelse)
  • Webservice-API til understøttelse af fremtidige Dell-konsoller
  • Migration af lagre, der allerede er oprettet med DRM 2.2, under installationen af DRM 3.0
  • Mulighed for at slette flere lagre på én gang
  • Opret implementeringsværktøjer til flere lagre på én gang.
  • Smart ISO-startbar fil og Smart Scripted Deployment Packs – med Dell System Update (DSU) til organisering af opdateringsprocessen.
  • Automatiser registrering og indlæsning af nye kataloger.

29. jan 2018

Tabel 1: Nyheder + downloads

Egenskaber for artikel

Berørt produkt

Repository Manager, Dell Repository Manager Version 2.1, Dell Repository Manager Version 2.2, Dell Repository Manager Version 2.0, Dell EMC Repository Manager 3.0, Dell EMC Repository Manager 3.0.1

Sidste udgivelsesdato

13 feb. 2024