Dell™ Streak 7 LED Virkemåde ved opladning

Opladningen af Dell Streak 7 LED-lys har forskellige tilstande, som følgende:
  • Konstant grøn - Batterier er fuldt opladet (mens det er tilsluttet en strømadapter).
  • Kontant orange - Batteriet er i gang med at oplade (mens det er tilsluttet en strømadapter).
  • Konstant rød - Batteriet er under 4% af opladningstilstanden og er kritisk for opladning (mens det er tilsluttet en strømadapter).
  • Blinker rødt - Batteriet er under 4% af opladningstilstanden (mens det IKKE er tilsluttet en strømadapter).
  • Blinker grønt - Afventer meddelelse (mens det IKKE er tilsluttet en strømadapter).

Bemærk:

Som en generel regel giver USB-porten på en computer ikke nok strøm til at oplade Streak 7. Jeg bør altid være tilsluttet en AC-strømadapteren for at oplade batteriet.

Artikelnummer: SLN121912

Sidste ændringsdato: 05.04.2016 14.26