Kunder med Dell XPS 10 kan opleve, at der ikke er adgang til brugerdefinerede strømstyringsmodeller fra Windows RT Mobilitetscenter

Artikeloversigt: Denne artikel omhandler et problem, hvor brugere af tablet-computeren Dell XPS 10 muligvis ikke kan få adgang til brugerdefinerede strømstyringsmodeller i Windows 8/RT Mobilitetscenter.

Problem:
Brugere af tablet-computeren Dell XPS 10 vil muligvis opleve, at de ikke kan få adgang til brugerdefinerede strømstyringsmodeller fra Windows 8/RT Mobilitetscenter.

Diskussion:
Hvis en bruger har oprettet en brugerdefineret strømstyringsmodel (Kontrolpanel > Strøm), vises den ikke under Strømstyring i Windows Mobilitetscenter. Den kan stadig aktiveres fra standard Strøm-indstillingerne i kontrolpanelet.

Løsning:
Dette er et kendt problem, der kan forekomme på alle Windows 8/RT-enheder. Der fremskyndes en løsning via Microsoft Update-processen i de kommende uger.

Artikelnummer: SLN128786

Sidste ændringsdato: 06.03.2013 00.00