Dell XPS 10 - Understøttede filformater

Artikeloversigt: Denne artikel beskriver de forskellige filtyper, som understøttes på en Dell XPS 10-tablet i Windows RT.

Problem:
Brugere af en Dell XPS 10-tablet kan være i tvivl om, hvilke lyd- og videoformater der understøttes i tablet-computerens OS.

Diskussion:
Windows RT tilbyder ikke samme understøttelse af lyd- og videoafspilning som Windows 8, men det tilbyder indbygget kompatibilitet med mange af de mest populære formater.

Medietype  Fil og stream
Formater
Codecs eller
komponenter

Understøttet codec
i Windows RT

Hardwareaccelereret på
Windows 8-certificerede pc'er
 Video MPEG-4** H.264** Ja Ja
  ASF** H.263 Ja Hardwareafhængigt
  MPEG-2 PS Motion JPEG  Ja   Hardwareafhængigt
  MPEG-2 TS MPEG-1*  Nej  Ja
  3GPP  MPEG-2*  Nej  Ja
  3GPP2 MPEG-4 (Del 2)  Ja   Hardwareafhængigt
  AVI VC-1**  Ja Ja
    WMV 7, 8, 9  Ja   Ja
    DV Nej  Nej
    Raw (NV12, YUY2, RGB32)  Nej  Ikke til rådighed
 Lyd MPEG-4**  AAC Ja   Hardwareafhængigt
  MP3** HE-ACC**  Ja Hardwareafhængigt
  ASF** Dolby Digital (non-disk)  Ja   Hardwareafhængigt
  AAC LATM Dolby Digital Plus (non-disk) Ja   Hardwareafhængigt
  AAC LOAS MP3**  Ja   Hardwareafhængigt
  ADTS WMA** Standard, Pro,
Lossless
Ja   Hardwareafhængigt
  WAV MPEG Lag I, Lag II  Ja   Hardwareafhængigt
    MPEG-2 Ja   Hardwareafhængigt
    ULAW Ja   Hardwareafhængigt
    PCM Ja   Hardwareafhængigt
    ADPCM Ja   Hardwareafhængigt

* Kræver Windows 8 Media Center Pack eller Windows 8 Pro Pack
** Anbefales til brug i Windows Modern User Interface

Du kan finde flere oplysninger om medieunderstøttelse og Windows 8/RT HER.

Løsning:
Du behøver ingen hardware- eller softwareopgradering for at afspille lyd- og videofiler. Du skal blot sørge for at bruge de medietyper, som understøttes af Windows RT. Visse tredjepartsleverandører (som f.eks. Videolan) vil muligvis på et senere tidspunkt tilbyde programmer via Microsoft Store, som understøtter flere medietyper.

Artikelnummer: SLN129299

Sidste ændringsdato: 24.03.2013 00.00