Sådan rengøres fladskærmen eller LCD-skærmen på en bærbar pc.

Rengør skærmen

I nogle tilfælde kan en smule snavs på skærmen forårsage pixel-fejl. Følg nedenstående vejledning for at rengøre LCD-skærmen:

Isopropylalkohol er en brændbar væske. Sprøjt eller hæld aldrig nogen form for væske direkte på LCD-skærmen. Rengør ikke skærmen, mens computeren er tændt.

1. Sluk computeren.

2. Afbryd strømmen til systemet eller skærmen.

3. Tør LCD-skærmen forsigtigt af med en blød, tør klud.

Hvis der stadig er mærker på skærmen, skal du fugte kluden med LCD-rens og derefter tørre skærmen af med forsigtige bevægelser i samme retning fra toppen til bunden af skærmen.
Brug ikke de følgende kemikalier, eller opløsninger, hvor de indgår: acetone, etylalkohol, toluol, etylacetat, ammoniak eller metylklorid. Hvis du ligger inde med et andet kemikalie eller en anden opløsning og ikke er sikker på, om det kan bruges, skal du ikke bruge det. Hvis du bruger et af kemikalierne på listen, kan det medføre permanent skade på LCD-skærmen. Nogle typer vinduesrens i handelen indeholder ammoniak og kan derfor ikke bruges.
  1. Sørg for, at LCD-skærmen er tør, før du lukker den eller bruger computeren.
Der forhandles mange former for LCD-rengøringsmidler. Du kan bruge disse til at rengøre LCD-skærme på bærbare pc'er fra Dell. Eller du kan bruge en 50/50 blanding af isopropylalkohol og vand. Microfiberklude som dem, der bruges til rengøring af briller, er fremragende til at rengøre LCD-skærme med.

Pixelpolitik

Hvis du oplever dårlig pixelkvalitet, henvises til Dells pixelpolitik.

Indholdet i Quick Tips bliver offentliggjort på egen hånd af professionelle fra Dell Support, der løser problemer på daglig basis. For at opnå en hurtig offentliggørelse fremstiller Quick Tips muligvis kun delvise løsninger eller foranstaltninger, der stadig er ved at blive udarbejdet eller kræver yderligere beviser for at kunne løse et problem. Derfor er Quick Tips ikke blevet gennemset, valideret eller godkendt af Dell og skal derfor anvendes med passende varsomhed. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i Quick Tips.

Artikelnummer: SLN153766

Sidste ændringsdato: 04.01.2017 08.36