Sådan oplades og tændes tabletten Dell Venue Pro 8 (5855)

Bemærk: Da batteriet kan være blevet afladet under forsendelsen, skal du muligvis oplade batteriet, før du starter tabletten første gang.

USB-C-stikket på Venue Pro 8 (5855) kan understøtte dataoverførsel eller vekselstrøm, men ikke på samme tid. Når det indsættes i en USB-port på en computer, skifter den automatisk til dataoverførselstilstand, og batteriet oplades ikke. Ved opladning af enheden skal du altid bruge vekselstrømsadapteren med det USB til USB-C-kabel, der følger med enheden. USB-C-stikket sidder midt i den nederste kant på tabletten Dell Venue 8 Pro (5855) (når den holdes lodret med webkameraet i det øverste højre hjørne).

LED-status Hvad viser den
Konstant hvid Batteriet er under opladning.
Konstant gul Batteriet er på lavt niveau, når tabletten er tændt eller i en tilsluttet standbytilstand - skærmen er slukket, men tabletten er stadig tændt.
Slukket Batteriet oplader ikke, eller batteriet er fuldt opladet.
Blinker gult Batteriet er på et kritisk niveau og har ikke nok opladning til at holde tabletten tændt. Hvis der trykkes på tænd/sluk-knappen i denne tilstand, vil LED'en tænde i 3 sekunder og derefter slukke. Fortsæt med at oplade tabletten.

Normalt er batteriet omkring 4 timer om at oplade helt. Ladestatus kan kontrolleres fra operativsystemet.

Du tænder tabletten ved at holde den lodret med webkameraet øverste højre hjørne og derefter trykke på tænd/sluk-knappen, som sidder helt ude til højre langs den øverste kant, og holde den nede i 3-5 sekunder.

Forsigtig: Oplad batteriet i en omgivende temperatur på 0 °C til 35 °C. Brug kun den strømadapter, der medfølger til opladning af tabletten. Hvis der bruges andre strømadaptere eller mikro-USB-kabler, kan det forårsage beskadigelse af tabletten.

Artikelnummer: SLN299516

Sidste ændringsdato: 22.01.2016 15.20