Videnbase

Dell's fladskærmsholdere til E-serien passer muligvis ikke til standard VESA-panelophængsplader - KB Article - 344841
E-fladskærmsstativer leveres med Dell Quick Connect-monteringsplade

Dells E-fladskærmsstativ leveres som standard med Dell Quick Connect-monteringsplade. Hvis fladskærmen, der skal kobles på fladskærmsstativet, er en ældre Dell-model eller fra en anden leverandør, bør denne skærm have en VESA-monteringsplade, som er branchestandard.

I sådanne tilfælde er en adapterplade påkrævet og sælges separat som et ekstrasæt. Det er en enkelt metalplade med to sæt huller til afstandene 75 mm og 100 mm. Sættet omfatter også fire skruer, fire plugs til de overflødige huller og en opsætningsvejledning. VESA-adapterpladen kan købes på Dell.com. 
Indholdet i Quick Tips bliver offentliggjort på egen hånd af professionelle fra Dell Support, der løser problemer på daglig basis. For at opnå en hurtig offentliggørelse fremstiller Quick Tips muligvis kun delvise løsninger eller foranstaltninger, der stadig er ved at blive udarbejdet eller kræver yderligere beviser for at kunne løse et problem. Derfor er Quick Tips ikke blevet gennemset, valideret eller godkendt af Dell og skal derfor anvendes med passende varsomhed. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i Quick Tips.

Artikelnummer: SLN37306

Sidste ændringsdato: 25.10.2010 00.00


Bedøm denne artikel

Nøjagtig
Nyttig
Nemt at forstå
Var denne artikel nyttig?
Ja Nej
Send os feedback
Kommentarer må ikke indeholde følgende specialtegn: <>()\
Vi beklager, men feedbacksystemet er nede i øjeblikket. Prøv igen senere.

Mange tak for din feedback.