Jeg købte Microsoft Office 2010 med min Dell-computer, og det mangler

Artikeloversigt: Denne artikel besvarer rapporter om, at Microsoft Office 2010 blev købt, men ikke leveret på Dell-computere, og hvordan det downloades ved hjælp af produktnøglen.

Indholdsfortegnelse:

• Hvad gør jeg, hvis Office 2010 ikke er installeret, og jeg har købt en opgradering?

• Hvad gør jeg, hvis Office 2010 ikke er installeret, og jeg har købt en opgradering?

• Dell sender de fleste computere fra fabrikken med en grundlæggende version af Office 2010 med navnet Starter, som derefter kan opgraderes ved hjælp af MPI-kortet (Microsoft Product Information), der følger med forsendelsen. Det er muligt, at Office 2010 Starter ikke er installeret på computeren, selv om du har købt en Office 2010-opgradering. I dette tilfælde er det nødvendigt at downloade og installere Office 2010 ved hjælp af produktnøglen på MPI-kortet.

• Gå til Microsoft Office , og klik på linket Download nederst på siden. Indtast dine produktnøgleoplysninger, som du finder på dit MPI-kort, og udfyld formularen som anvist.

Du kan få oplysninger om, hvordan du finder MPI-kortet her:
    Ofte stillede spørgsmål om Microsoft Office 2010

Artikelnummer: SLN85459

Sidste ændringsdato: 21.09.2017 15.34