• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Mikä on Dell Digital Delivery

Yhteenveto: Tässä artikkelissa käsitellään usein kysyttyjä kysymyksiä Dell Digital Deliverysta.

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö

Oireet

Tuotteet, joita asia koskee:

• Dell Digital Delivery.

Syy

Dell Digital Deliveryn kautta voi käyttää ohjelmistoja, jotka on ostettu Kaupallisen Dell-tietokoneen tai Windows-kuluttajatietokoneen kanssa.

Tarkkuus

Dell Digital Deliveryn usein kysytyt kysymykset (katso lisätietoja napsauttamalla asianmukaista kysymystä).

Dell Digital Delivery tarjoaa pääsyn ohjelmistoihin, jotka on ostettu Kaupallisen Dell-tietokoneen tai Windows-kuluttajatietokoneen kanssa, kuten (mutta ei niihin rajoittuen):

Dell Digital Delivery sisältää muun muassa seuraavat:

Dell Digital Delivery EI sisällä seuraavia:

• Microsoft Office on ostettu Dell-tietokoneen mukana.
  • Dell-tietokoneen mukana paketoidut maksuttomat ohjelmistot, kuten:
    • Dell Optimizer
    • Alienware Command Center
    • SupportAssist
    • My Dell
  • Ohjelmistot, jotka on ostettu erikseen Dell.com kautta
  • Pilvisovellukset. joita voivat olla esimerkiksi:
    • VMware Carbon Black Cloud Endpoint
    • VMware Workspace ONE
    • Carbonite
Huomautus:

Dell-tietokoneesta erikseen ostettuja ohjelmistoja ei voi lisätä Dell Digital Deliveryyn.

Dell Digital Delivery on asennettu tehtaalla jokaiseen Dellin kautta ostetun kuluttaja- tai kaupallisen windows-tietokoneen ostoon.

Jos Windows asennetaan uudelleen, Dell Digital Delivery on ladattavissa https://www.dell.com/support/. Lisätietoja on Dell Digital Delivery -sovelluksen lataaminen ja asentaminen.

Dell Digital Delivery on saatavilla suoraan Windowsin Käynnistä-valikosta.

Dell Digital Delivery -sovellus
Kuva 1: (Englanninkielinen) Dell Digital Delivery -sovellus

Jos ohjelmisto puuttuu Dell Digital Deliverysta, varmista seuraavat:

• Olet ostanut ohjelmiston Dell-tietokoneen mukana.
  • Käytössä on aktiivinen Internet-yhteys.

Lisätietoja on Dell Digital Deliveryn vianmäärityksessä .

Dell Digital Delivery tarjoaa nopean pääsyn ohjelmistolisensseihin, jotka on ostettu Dell Windowsin kuluttaja- ja kaupallisten tietokoneiden yhteydessä.

Dell Digital Delivery -versioita voidaan tarvita

• Tuotteen asentaminen
  • Tuotteen vianmääritys
  • Tuotteen asennuksen poistaminen

Lisätietoja on Dell Digital Delivery -version tunnistamisessa.

Dell Digital Deliveryn asennuksen voi poistaa tietokoneesta, kun kaikki saatavilla olevat ostetut ohjelmistot on noudettu sovelluksesta. Lisätietoja on Dell Digital Deliveryn asennuksen poisto-kohdassa.

Dell Digital Delivery -tuki on saatavilla kaikille Dellin kuluttajille tai kaupallisille laitteille, joilla on aktiivinen laitteistotakuu. Lisätietoja on Dell Digital Delivery -tuen hankkimisessa.

Lisätietoja

Suositellut artikkelit

Seuraavassa on joitakin aiheeseen liittyviä suositeltuja artikkeleita, jotka saattavat kiinnostavat sinua.

Edellinen julkaisupäivä

01 helmik. 2024