Dell™ Streak 7:n latauksen LED-merkkivalon toiminta

Dell Streak 7:n latauksen LED-merkkivalo ilmaisee eri tilat seuraavasti:
  • Tasainen vihreä – akku on täynnä (kun liitettynä verkkomuuntajaan).
  • Tasainen oranssi – akun lataaminen on käynnissä (kun liitettynä verkkomuuntajaan).
  • Tasainen punainen – akun lataustaso on alle 4 prosenttia ja kriittisen matala (kun liitettynä verkkomuuntajaan).
  • Vilkkuva punainen – akun lataustaso on alle 4 prosenttia (EI liitettynä verkkomuuntajaan).
  • Vilkkuva vihreä – Odottava-ilmoitus (EI liitettynä verkkomuuntajaan).

Huomautus:

Tietokoneen USB-portti ei yleensä riitä Streak 7:n lataamiseen. Akku on ladattava aina liittämällä laite verkkomuuntajaan.

Artikkelin tunnus: SLN121912

Muokattu viimeksi: 06/04/2016 10:10