Alienware Command Center -pikaopas

Alienware Arena Kuvaus   Tämä artikkeli sisältää tietoja Alienware Command Centeristä ja sen perusongelmien vianmäärityksestä

Tuetut järjestelmät:

Kaikki Alienware-järjestelmät

Sisällysluettelo

1. Mikä on Alienware Command Center?
  2. Command Centerin ominaisuuksien taulukko
  3. Vianmääritys

1. Mikä on Alienware Command Center?

Alienware Command Center on ohjelmisto, joka sisältää samassa helppokäyttöisessä käyttöliittymässä useita sovelluksia Alienware-tietokoneen ominaisuuksien hallintaa varten. Se on esiasennettuna järjestelmässä.

Kaikille Alienware-järjestelmille on oma Command Center -versio. Lataa oikea versio järjestelmään ohjainsivultamme

Katso lisätietoja sovelluksista napsauttamalla niitä alla.

AlienFX-valojärjestelmässä voit valita monenlaisten väri- ja siirtymätehosteiden joukosta haluamasi tietokoneen eri alueille.

Video: Alien FX Editor How To guide for your Alienware system (englanninkielinen)

AlienFusion-sovelluksella voit käyttää Alienware-järjestelmän virranhallintaa, jotta voit ’päättää, milloin tarvitset huippusuorituskykyä ja milloin käyttää vähemmän resursseja. Tämä lisää kannettavien energiatehokkuutta ja pidentää niiden akun käyttöikää.

AlienAdrenaline-sovelluksella voit käyttää:
  • pelitilaa: luo peleille profiileja, jotka muuttavat järjestelmän valaistusta, avaa VoIP-ohjelmia ja käynnistä seurantaohjelmia ja monia muita toimintoja automaattisesti, kun käynnistät pelin

• suorituskyvyn seurantaa: näet suorittimen, muistin, näytönohjaimen ja wLAN-kortin reaaliaikaiset tilastot ja tallenna ne taustalla, jotta voit tarkistaa järjestelmän suorituskyvyn

• Alienware Graphics Amplifieria (vain tietyissä järjestelmissä): Alienware Graphics Amplifieria tukevissa järjestelmissä näet yhteyden tilan ja voit määrittää, miten järjestelmä toimii, kun Alienware Graphics Amplifier irrotetaan

Video: How to Use the Game Mode on AlienAdrenaline (englanninkielinen)

Video: Alienware: Video Stress Test (englanninkielinen)

AlienTouch-sovelluksella voi muuttaa Alienware-kannettavan kosketuslevyn asetuksia. AlienTouch-sovelluksessa voi käyttää Tapping (Napautus)-, Sensitivity (Herkkyys)- ja Virtual Scrolling (Virtuaalinen vieritys) -asetuksia.

Tärkeää: AlienTouch on käytettävissä ainoastaan seuraavissa järjestelmissä:

Alienware 18   Alienware 17 R1   Alienware 14   Alienware M17x (kaikki)
Alienware M18x (kaikki)   Alienware M14x (kaikki)   Alienware M15x   Alienware M11x (kaikki)

AlienTactX-sovelluksessa voi muuttaa makronäppäinten* asetuksia. TactX-ikkunassa voi muuttaa makronäppäinten värejä ja määrittää pikavalintoja.

Tärkeää: AlienTactX on käytettävissä ainoastaan seuraavissa järjestelmissä:

Alienware 17 (kaikki)   Alienware 15 (kaikki)   Alienware 18   Alienware M18x (kaikki)

Video: Alienware: makronäppäimet

Joidenkin Alienware-pöytätietokoneiden lämmönhallinnassa voi tarkkailla järjestelmän lämpötilaa, säätää järjestelmän tuuletinten lämmönhallintaa ja muuttaa aktiivisen tuuletuksen tilaa.

Video: How to Use the Manual Mode for the Thermal Controls (englanninkielinen)

Tämä ominaisuus on ainoastaan Alienware Area-51 R2 -järjestelmissä. Sillä voi seurata suoritinta, DRAM-muistia ja ylikellotusprofiilia.

Video: Area 51 R2 Factory Overclocking Settings (englanninkielinen)

Aliensense on kasvojentunnistusohjelma, jonka avulla voti kirjautua tietokoneeseen ja määrittää muita toimintoja, kuten käyttäjän vaihtamisen ja järjestelmän lukitsemisen, kun olet poissa sen luota

Tärkeää: Aliensense on käytettävissä ainoastaan Alienware M17x R1-, Alienware M15x- ja Alienware M11x R1 -mallissa

Katso lisätietoja AlienSense-ohjelmasta napsauttamalla tätä

Alkuun

2. Command Centerin ominaisuuksien taulukko

Järjestelmä Alien
FX
Alien
Fusion
Alien
Adrenaline
Alien
Kosketus
Alien
TactX
Thermal
Ohjaimet
OC
Ohjaimet
Alien
Sense
Aurora R5 Y Y Y     Y Y
Area 51 R2 Y Y Y     Y Y
ALPHA / Steam Machine Y Y Y
Alienware 17 (R2/R3/R4) Y Y Y   Y
Alienware 15 (kaikki) Y Y Y   Y
Alienware 13 (kaikki) Y Y Y
X51 (kaikki) Y Y Y
Aurora (R3/R4) Y Y Y     Y
Alienware 18 Y Y Y Y Y
Alienware 17 R1 Y Y Y Y Y
Alienware 14 Y Y Y Y
Alienware M17x (R3/R4) Y Y   Y
Alienware M18x (kaikki) Y Y   Y Y
Alienware M14x (kaikki) Y Y   Y
Alienware M11x (R2/R3) Y Y   Y
Alienware M17x R2 Y Y   Y
Alienware M17x R1 Y Y   Y       Y
Alienware M15x Y Y   Y       Y
Alienware M11x R1 Y Y   Y       Y
Aurora (R1/R2) Y Y
Area51 R1 Y Y

Alkuun

3. Vianmääritys

Alienware Command Center saattaa lakata toimimasta odotetusti ohjelmisto- ja laitteistomuutosten vuoksi (esimerkiksi Windows- tai ohjainpäivitys). Suositeltavat toimet näissä tilanteissa:

• Pura kaikki virta tietokoneesta. Toimi seuraavasti:

• Sammuta tietokone.
    • irrota virtajohto ja akku (kannettavista)
    • paina virtapainiketta noin 20 sekunnin ajan (tietokoneen ei pitäisi käynnistyä)
    • liitä virtajohto takaisin
    • käynnistä järjestelmä.
  • Päivitä tietokoneen BIOS uusimpaan versioon ohjainsivultamme

• Poista Alienware Command Center -ohjelmisto ja asenna se uudelleen artikkelin How to Remove and Reinstall the Alienware Command Center (englanninkielinen) ohjeiden mukaan

Video: Alienware: Asenna Alienware Command Center uudelleen

Himmeät valot tai ei valoja

Tarkista ensin tehtäväpalkin AlienxFX-kuvakkeesta, että nämä vaihtoehdot on valittu:

• Dim Lighting Zones (Himmeät valovyöhykkeet)
  • Keep Status Zones on During Go Dark (Pidä tilavyöhykkeet käytössä pimennyksen aikana)

Huomautus: Jos valitset Go Dark (Pimennä) -vaihtoehdon, muista että kaikki järjestelmän valot sammuvat. Jos siis haluat sytyttää kaikki järjestelmän valot uudelleen, valitse Go light (Sytytä).

Jos olet jo tehnyt edellä mainitun toimenpiteen, mutta ongelma toistuu, suorita AlienFX Tester -testi seuraavan videon mukaisesti:

Video: Test your system lights using the AlienFX Tester (englanninkielinen)

Jos AlienFX Tester toimii oikein:

• Poista Alienware Command Center järjestelmästä artikkelimme How to Remove and Reinstall the Alienware Command Center (englanninkielinen) ohjeiden mukaan.

• Vain Windows 7:

• Poista .NET Framework 3.5, 4.0 ja 4.5.
    • Käynnistä tietokone uudelleen.
    • Asenna .NET Framework 3.5 ja 4.5. Voit ladata ne täältä.
  • Lataa uusin Alienware Command Center ohjainsivultamme

• Jos ongelma toistuu, valitse Ohjauspaneelista, Ohjelmat ja toiminnot ja valitse Command Centerin poisto. Kun asennus on latautunut, valitse Korjaa. Tämä korjaa AlienFX-laiteohjelmiston mahdolliset ohjelmistoviat.

Alkuun

Twitter   AlienwareServices   Facebook   Alienware Arena   Alienware Arena

Pikavinkkisisältöä julkaisee itse Dellin teknisen tuen henkilökunta, joka ratkaisee ongelmia päivittäin. Nopean julkaisutahdin mahdollistamiseksi pikavinkit saattavat sisältää ainoastaan osittaisia ratkaisuja tai kiertoteitä, jotka ovat vielä kehitteillä tai joihin tarvitaan vielä lisäperusteita, jotta niitä voidaan pitää ongelman ratkaisuina. Siten Dell ei ole tarkistanut, arvioinut eikä hyväksynyt pikavinkkejä, joten niitä kannattaa käyttää varoen. Dell ei vastaa mistään menetyksistä, mukaan lukien asiakkaiden tietojen, voittojen tai tuottojen menetykset, jotka johtuvat pikavinkkien sisältämien ohjeiden noudattamisesta.

Artikkelin tunnus: SLN128904

Muokattu viimeksi: 20/03/2017 18:15