Dell XPS 10 -tablet-tietokone ei ehkä yhdistä tunnettuihin Wi-Fi-verkkoihin lentokonetilan käytön jälkeen

Artikkelin yhteenveto: Tässä artikkelissa käsitellään ongelmaa, jossa Dell XPS 10 -tablet-tietokone ei yhdistä uudelleen tunnettuun Wi-Fi-verkkoon, kun laitetta on käytetty lentokonetilassa.

Ongelma:
Dell XPS 10 -tablet-tietokoneiden omistajat saattavat huomata, että laite ei yhdistä automaattisesti uudelleen tunnettuun WI-FI-tukiasemaan lentokonetilan käytön jälkeen.

Käsittely:
Jos otat lentokonetilan käyttöön ja poistat sen käytöstä, laite ei ehkä yhdistä heti uudelleen tunnettuun, aiemmin valtuutettuun langattomaan tukiasemaan. Jos odotat vähintään 2 minuuttia, laite muodostaa yhteyden uudelleen itse. Tämä ongelma ilmenee ajoittain, mutta ei todennäköisesti aina, kun lentokonetila poistetaan käytöstä.

Ratkaisu:
Tämä on tunnettu ongelma, joka saattaa ilmetä myös muissa Windows 8/RT -laitteissa. Kun ongelmaan löydetään ratkaisu, se tulee saataville Microsoft Updateen.

Artikkelin tunnus: SLN128937

Muokattu viimeksi: 05/03/2013 00:00