Dell-tietokoneen mukana ei toimitettu levyjä

Sisällysluettelo

1. Miksi Dell-järjestelmän mukana ei toimitettu levyjä?
  2. Mistä saan tietoja tästä varmuuskopiointi- ja palautusohjelmistosta? Miten luon järjestelmän palautuslevyt?

Tämä artikkeli sisältää tietoja siitä, miksi tietokoneen mukana ei toimitettu levyjä ja miten varmuuskopiointi- ja palautusohjelmistoa käytetään.

Miksi Dell-järjestelmän mukana ei toimitettu levyjä?

Dell kuuntelee asiakkaitaan! Dell on sitoutunut toimittamaan parhaita mahdollisia tuotteita ja ratkaisuja sekä suojelemaan ympäristöä. Tiedostamme, että levykasojen säilyttäminen ja etsiminen tarvittaessa voi olla aikaa vievää ja heikentää tuottavuutta. Olemme kehittäneet kaksi varmuuskopiointi- ja palautusohjelmistotuotetta, joilla voit varmuuskopioida ja palauttaa tietokoneen tiedot levylle tai USB-muistitikulle tarvittaessa. Voit palauttaa järjestelmän myös kiintolevyllä olevasta levykuvasta tai joissakin tapauksissa tällä ohjelmistolla luomaltasi levyltä tai USB-muistitikulta.
Alkuun

Mistä saan tietoja tästä varmuuskopiointi- ja palautusohjelmistosta?

Dell on varmuuskopiointi ja palautus ohjelma tietoa meidän kotisivulta sijaitsee täällä . Tämän lisäksi meillä on palautus ja Resinstall info kaikille Windows- käyttöjärjestelmiä Tietopohjamme articlce "Palauta / Resintall Windows "

Artikkelin tunnus: SLN128947

Muokattu viimeksi: 13/07/2016 03:35