XPS 13 (L321X) -tietokoneen käyttö ja vianmääritys

Sisällysluettelo:

1. Tietokone ei käynnisty tai kuva ei näy
  2. XPS 13 - tekniset tiedot
  3. Porttien sijainnit
  4. BIOS-oletusasetusten palauttaminen
  5. Dell PC Diagnosticsin pikatesti ja SupportAssist PC-tietokoneisiin ja tabletteihin
  6. Langattoman verkkoyhteyden ohjeet ja vianmääritys
  7. Langattoman antennin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä Dell-tietokoneessa
  8. XPS 13 -ohjaimet
  9. Dellin Windows 8 -tukikeskus

Tämä artikkeli sisältää tietoja XPS 13 -järjestelmän käytöstä ja vianmäärityksestä.

Tietokone ei käynnisty tai kuva ei näy

Jos tietokone ei käynnisty lainkaan tai vain sen valot syttyvät, toimi seuraavasti:

1. Irrota kaikki ulkoiset oheislaitteet, kuten näppäimistö, hiiri ja ulkoinen näyttö. Oheislaitteita ovat myös ulkoiset tallennuslaitteet, kuten flash-asemat, USB-laitteet, tulostimet ja muistikortit.
  2. Irrota muuntaja tietokoneesta ja pistorasiasta.
  3. Työnnä virtakytkin virrankatkaisuasentoon 15 sekunniksi.
  4. Varmista, että virtajohto on tukevasti kiinni muuntajassa.
  5. Liitä muuntaja tietokoneeseen ja toimivaan pistorasiaan.
  6. Tarkista työntämällä virtakytkintä, että tietokone käynnistyy normaalisti. Jos niin ei ole, katso lisätietoja Dellin tietämyskannan artikkelista Tietokone ei käynnisty tai se juuttuu Dell-logonäyttöön.
  7. Ala liittää laitteita yksi kerrallaan ja testaa, käynnistyykö tietokone.

Alkuun

XPS 13 - tekniset tiedot

Katso XPS 13 -järjestelmän tekniset tiedot XPS 13 -järjestelmän online-oppaasta.

Alkuun

Porttien sijainnit

Lisätietoja porttien sijainneista on XPS 13 -järjestelmän online-oppaassa.

Alkuun

BIOS-oletusasetusten palauttaminen

1. Käynnistä tietokone uudelleen.
  2. Avaa määritysnäyttö POST-testin aikana painamalla -näppäintä.
  3. Paina -näppäintä System Setup -näytössä.
  4. Valitse Load Optimized Defaults ja käynnistä tietokone uudelleen painamalla Yes-kohdassa -näppäintä.

Alkuun

Dell PC Diagnosticsin pikatesti ja SupportAssist PC-tietokoneisiin ja tabletteihin

Dell tarjoaa useita tapoja tietokoneen ylläpitoon ja vianmääritykseen:

• Nopeimmin ja helpoimmin voit tunnistaa ja ratkaista yleisimpiä ongelmia Dell PC Diagnostics -pikatestillä. Se korjaa ongelman automaattisesti tai ohjaa ratkaisutoimia.
    Huomautus: Jos diagnostiikka löytää vioittuneen osan, aloitamme osan mukaan välittömästi maksuttoman takuuvaihdon.

• SupportAssist, jonka aiempi nimi oli My Dell, tarjoaa järjestelmäpäivityksiä, havaitsee ongelmia ja lähettää sinulle laitekohtaisia hälytyksiä, mikä helpottaa ongelmien ratkaisemista ja estämistä entisestään. Tämän sovelluksen avulla saat käyttöösi kaikki PC-tietokoneiden ja tablettien ylläpito-ominaisuudet, ja säästyt arvailuilta. Lisätietoja SupportAssistin hankkimisesta ja asentamisesta on SupportAssist PC- ja tablet-tietokoneisiin -sivulla.

• Jos tietokone ei voi käyttää Internetiä, voit käyttää tietokoneen sisäistä vianmääritystä. Lisätietoja on Dellin tietämyskannan artikkelissa Run Built-In Diagnostics (ePSA) for Your System (englanniksi).

Jos tietokone ei voi käyttää Internetiä

Alkuun

Langattoman verkkoyhteyden ohjeet ja vianmääritys

Saat lisätietoja langattoman verkkoyhteyden ohjeista ja vianmäärityksestä siirtymällä Dell Networking and Wireless Support Centeriin.

Alkuun

Langattoman antennin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä Dell-tietokoneessa

1. Paina -näppäintä pitkään ja paina -näppäintä. Tämän toistaminen ottaa vuorotellen langattoman antennin käyttöön ja poistaa sen käytöstä.

Lisätietoja Dell-tietokoneen langattoman antennin käyttöönotosta ja poistamisesta käytöstä on Dellin tietämyskannan artikkelissa Langattoman antennin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä Dell-tietokoneessa.

Alkuun

XPS 13 -ohjaimet

Katso saatavilla olevien XPS 13 -ohjainten tiedot XPS 13 -ohjainsivulta.

Tämä artikkeli sisältää tietoja XPS 13 -tietokoneen ohjainten lataamisesta: Ohjaimen lataaminen ja asentaminen.

Alkuun

Dellin Windows 8 -tukikeskus

Tämä linkki viittaa Dell Windows™ 8 Support Centeriin.

Alkuun

Artikkelin tunnus: SLN129372

Muokattu viimeksi: 11/10/2017 16:57