Dellin 32-bittisen diagnostiikka-apuohjelman suorittaminen

Artikkelin yhteenveto: Artikkeli sisältää Dellin 32-bittisen diagnostiikan käyttöohjeet laitteisto-ongelmien selvittämiseksi.

Sisällysluettelo:

1. Suorita Dellin 32-bittinen diagnostiikka
  2. Diagnostiikka palauttaa virheen

Vaihe 1: Suorita Dellin 32-bittinen diagnostiikka

Dell-tietokoneiden kiintolevyllä on tehtaalta toimitettaessa apuohjelmaosio, joka sisältää Dell Diagnostic -apuohjelman:
  1. Käynnistä tietokone uudelleen.

2. Kun tietokone käynnistyy, paina <F12>-näppäintä Dell-aloitusnäytössä.

3. Kun Boot (Käynnistys) -valikko avautuu, korosta Boot to Utility Partition (Käynnistä apuohjelmaosioon) -vaihtoehto tai Diagnostics (Diagnostiikka) -vaihtoehto ja käynnistä 32-bittinen Dell Diagnostics painamalla <Enter>-näppäintä.
  4. Korosta <sarkaimella> Test System (Testaa järjestelmä). Jatka 32-bittiseen diagnostiikkaan painamalla <Enter>-näppäintä.
     Huomautus:
    Joissakin tapauksissa PSA-diagnostiikka suoritetaan ensin. Jos näyttöön tulee virhe PSA-diagnostiikan aikana, siirry PSA-diagnostiikkasivulle napsauttamalla tätä. Jatka 32-bittiseen diagnostiikkaan painamalla N-näppäintä (No), kun ohjelma pyytää jatkamaan muistitesteihin. Jatka muistitestejä painamalla Y-näppäintä.

• Express Test (Pikatesti) testaa järjestelmän laitteet nopeasti. Testaaminen vie yleensä 10–20 minuuttia.
    • Extended Test (Laaja testi) testaa järjestelmän laitteet läpikotaisin. Tämä kestää yleensä tunnin tai kauemmin.
    • Custom Test (Mukautettu testi) testaa tietyn laitteen tai mukauttaa suoritettavia testejä. Exit to MS-DOS (Poistu MS-DOSiin) sulkee diagnostiikan ja näyttää komentorivin.
    • Symptom Tree (Ongelmapuu). Tämä vaihtoehto näyttää yleisimmät ongelmat, joiden perusteella voit valita testejä.

Huomautus:
      Express Test (Pikatesti) on ainut testi, joka ei edellytä käyttäjän toimia.

Alkuun

Vaihe 2: Diagnostiikka palauttaa virheen

Jos diagnostiikka palauttaa virheen, tietokoneessa voi olla laitteisto-ongelma. Seuraavasta linkistä saat yhteystietomme.
Napsauttamalla tätä voit ottaa yhteyden tekniseen tukeen

Alkuun

Artikkelin tunnus: SLN129400

Muokattu viimeksi: 06/04/2016 14:55