Yhteyden muodostaminen Dellin Bluetooth-näppäimistöön ja -hiireen SetPoint-ohjelmistolla Windows Vista -järjestelmässä

Artikkelin yhteenveto: Tässä artikkelissa on tietoja pariliitoksen muodostamisesta Dell™ Bluetooth® -sovittimen sekä Dellin Bluetooth-hiiren ja -näppäimistön välille SetPoint-ohjelmistolla. Siinä on myös vianmääritystietoja.

Sisällysluettelo:

1. Pariliitoksen muodostaminen Dellin Bluetooth-näppäimistöön ja -hiireen (uusi liitos ja liitoksen uusiminen)
  2. Lisävianmääritys, jos Dellin Bluetooth-sovitin ei muodosta pariliitosta

Aihe 1:   Pariliitoksen muodostaminen Bluetooth-laitteen kanssa (uusi liitos ja liitoksen uusiminen)
  1. Etsi Bluetooth-kuvake tietokoneen näytön oikeasta alakulmasta ja vertaa tilaa Taulukkoon 1.
    (Bluetooth-kuvake voi olla piilossa. Voit näyttää piilotetut kuvakkeet valitsemalla Näytä piilotetut kuvakkeet.)

Bluetooth-kuvake     Tila
    Käytössä - Bluetooth-sovitin on valmis pariliitoksen muodostamiseen toisen Bluetooth-laitteen kanssa.

Yhdistetty - Bluetooth-sovitin on jo liitetty toiseen Bluetooth-laitteeseen (jos kyseessä ei ole haluttu laite, pariliitos on muodostettava uudelleen).
    Ei käytössä - langaton kytkin ei ole käynnissä. Tietoja langattoman kytkimen käynnistämisestä on
    Online-käyttöoppaassa.
    Ei mitään Jos kuvaketta ei näy, Bluetooth-ohjain on asennettava. Lisätietoja on Dellin tietämyskannan artikkelissa
    How to Download and Install the Latest Dell Wireless Bluetooth Driver (Uusimman Dell Wireless Bluetooth -ohjaimen lataaminen ja asentaminen)
    Taulukko 1: Bluetooth-tila

2. Varmista, että seuraavat ehdot täyttyvät:
    • Hiireen ja näppäimistöön on asennettu paristot.
    • Bluetooth-sovitin, USB Bluetooth -sovitin tai 13/19-in-1-muistikortinlukija on asennettu tai liitetty tietokoneeseen.
    • Dellin langattoman Bluetooth-näppäimistön ja -hiiren ohjelmiston uusin versio on asennettu.
      Jos et ole varma, lisätietoja on Dellin tietämyskannan artikkelissa How to Download and Install a Driver (Ohjaimen lataaminen ja asentaminen)
    • Bluetooth-laite, jonka pariliitoksen aiot muodostaa, on enintään 10 metrin (30 jalkaa) päässä tietokoneesta.

3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Bluetooth-kuvaketta ilmaisinalueella.

4. Valitse Add a Bluetooth Device (Lisää Bluetooth-laite).

5. Kytke Bluetooth-hiireen virta ja paina hiiren pohjassa olevaa Bluetooth-yhteyspainiketta. Hiiren päällä oleva Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua. Jos merkkivalo ei vilku, paina Bluetooth-yhteyspainiketta uudelleen ja pidä sitä painettuna 2-3 sekunnin ajan, kunnes Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua.

6. Aloita haku valitsemalla Next (Seuraava).

7. Valitse hiiren kuvake napsauttamalla ja valitse Next (Seuraava).

8. Yhteys määritetään automaattisesti. Kun yhteys hiireen on luotu, ohjattu toiminto sulkeutuu automaattisesti, ja näyttöön palaa Bluetooth Settings (Bluetooth-asetukset) -ikkuna. Uusi yhteys näkyy siinä. Hiiren alla oleva yhteyssymboli merkitsee, että yhteys on käytössä.

9. SetPoint käynnistyy ja kysyy, päivitetäänkö. Valitse OK. Jos päivitys on saatavilla, lataa se napsauttamalla.

10. Kun päivitys on otettu käyttöön, valitse OK.

11. Kytke Bluetooth-näppäimistöön virta ja paina näppäimistön pohjassa olevaa Bluetooth-yhteyspainiketta. Näppäimistön päällä oleva Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua. Jos merkkivalo ei vilku, paina Bluetooth-yhteyspainiketta uudelleen ja pidä sitä painettuna 2-3 sekunnin ajan, kunnes Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua.

12. Valitse My device is set up and ready to be found (Laite on määritetty ja etsintävalmis) ja aloita haku valitsemalla Next (Seuraava).

13. Valitse liitettävän näppäimistön kuvake ja Next (Seuraava).

14. Kun näppäimistön yhteys on muodostettu, näyttöön tulee Confirm Keyboard Connection (Vahvista näppäimistön yhteys) -ikkuna. Näppäimistöä varten luotu salasana tulee näyttöön. Kirjoita se tarkasti näyttöön.
    Huomautus:

Näppäimistö voi tallentaa vain yhden salasanan. Jokaisella tietokoneella on eri salasana. Jos yrität yhdistää näppäimistön useampaan kuin yhteen tietokoneeseen, salasana muuttuu aina kun luot yhteyden.

15. Yhteys määritetään automaattisesti. Kun yhteys näppäimistöön on luotu, ohjattu toiminto sulkeutuu automaattisesti, ja näyttöön palaa Bluetooth Settings (Bluetooth-asetukset) -ikkuna. Uusi yhteys näkyy siinä. Näppäimistön alla oleva yhteyssymboli osoittaa, että näppäimistö on liitetty. Nyt voit käyttää laitteita.

Alkuun

Aihe 2.   Lisävianmääritys, jos Dellin
  Bluetooth-sovitin ei muodosta pariliitosta

Seuraavasta linkistä voit käyttää lisävianmääritystä, jos Dellin Bluetooth-sovitin ei muodosta pariliitosta.

Alkuun

Artikkelin tunnus: SLN129464

Muokattu viimeksi: 06/04/2016 10:13