Yhteyden muodostaminen Bluetooth-laitteeseen Dellin Windows 7 -tietokoneesta

Tämän artikkelin avulla voit muodostaa pariliitoksen Dell Bluetooth® -tietokoneen ja ulkoisen Bluetooth-laitteen välille. Artikkeli sisältää myös perusvianmääritystietoja.

Aihe 1: pariliitos Bluetooth-laitteeseen (uusi liitos ja liitoksen uusiminen)

1. Etsi Bluetooth-kuvake tietokoneen näytön oikeasta alakulmasta.

Bluetooth-kuvake voi olla piilossa. Voit näyttää piilotetut kuvakkeet valitsemalla Näytä piilotetut kuvakkeet.

Vertaa tilaa taulukkoon 1.
    Bluetooth-kuvake Tila
    Käytössä - Bluetooth-sovitin on valmis pariliitoksen muodostamiseen toisen Bluetooth-laitteen kanssa.

Yhdistetty - Bluetooth-sovitin on jo liitetty toiseen Bluetooth-laitteeseen (jos kyseessä ei ole haluttu laite, pariliitos on muodostettava uudelleen).
    Ei käytössä - langaton kytkin ei ole käynnissä. Tietoja langattoman kytkimen käynnistämisestä on
    Online-käyttöoppaassa.
    Ei mitään Jos kuvaketta ei näy, Bluetooth-ohjain on asennettava. Lisätietoja on Dellin tietämyskannan artikkelissa
    Ohjaimen lataaminen ja asentaminen
    Taulukko 1: Bluetooth-tila

2. Varmista, että seuraavat ehdot täyttyvät:
    • Toiseen Bluetooth-laitteeseen on asennettu uudet paristot.
    • Dell Wireless Bluetooth -sovitin on asennettu tietokoneeseen.
    • Bluetooth-sovittimen uusin ohjain on asennettu. Jos et ole varma, lisätietoja on Dellin tietämyskannan artikkelissa
      Ohjaimen lataaminen ja asentaminen
    • Liitettävä Bluetooth-laite on enintään 10 metrin päässä tietokoneesta.

3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella tietokoneen näytön oikeassa alakulmassa olevaa Bluetooth-kuvaketta .

4. Valitse Lisää laite.

5. Siirrä Bluetooth-laite etsintätilaan. Etsintätilassa oleva laite on tietokoneen havaittavissa. Lisäksi tilan osoittaa usein (ei aina) laitteen vilkkuva sininen merkkivalo (lisätietoja on Bluetooth-laitteen käyttöoppaassa).

Jos Bluetooth-laitteen merkki on Dell, lisätietoja sen siirtämisestä etsintätilaan on alla. Jatka sen jälkeen vaiheesta 6.
    Lisätietoja muun kuin Dellin laitteen asettamisesta etsintätilaan on laitteen käyttöoppaassa.

Siirrä Dell Bluetooth -näppäimistö etsintätilaan
    1. Kun virta on katkaistuna Bluetooth-laitteesta, paina näppäimistön alla olevaa virtakytkintä.
    2. Etsi näppäimistön alla ylävasemmalla oleva painike ja paina sitä.
      Näppäimistön päällä oleva Bluetooth-merkkivalo vilkkuu näppäimistön ollessa etsintätilassa ja ei pala, kun näppäimistö ei ole etsintätilassa.

Siirrä Dell Bluetooth -hiiri etsintätilaan
    1. Kun virta on katkaistuna Bluetooth-laitteesta, paina hiiren alla olevaa virtakytkintä.
    2. Etsi hiiren alla yläreunassa oikealla oleva painike ja paina sitä.
      Hiiren päällä oleva Bluetooth-merkkivalo vilkkuu hiiren ollessa etsintätilassa ja ei pala, kun hiiri ei ole etsintätilassa.

Siirrä Dell-matkahiiri etsintätilaan
    1. Kun virta on katkaistuna Bluetooth-laitteesta, paina hiiren alla olevaa virtakytkintä.
    2. Etsi hiiren alla alhaalla oikealla oleva yhteyspainike ja paina sitä.
      Hiiren päällä oleva Bluetooth-merkkivalo vilkkuu hiiren ollessa etsintätilassa ja ei pala, kun hiiri ei ole etsintätilassa.

Siirrä BH200 Bluetooth -stereokuulokkeet etsintätilaan
    1. Kun virta on katkaistuna Bluetooth-laitteesta, paina kuulokkeiden virtakytkintä.
    2. Pidä oikeassa kuulokkeessa keskellä olevaa toisto-/taukopainiketta painettuna, kunnes sininen merkkivalo alkaa vilkkua. Tämä vie yleensä noin 8 sekuntia.

Siirrä langaton Dell WM713 -kosketushiiri etsintätilaan
    1. Paina virtapainiketta kahden sekunnin ajan.
      Virran merkkivalo välähtää sinisenä, mikä osoittaa, että laite on etsintätilassa.

6. Korosta haluamasi laite ja valitse sitten Next (Seuraava).

7. Saat ehkä kehotteen kirjoittaa Bluetooth-laitteen oppaissa olevan salasanan. Kirjoita salasana ja valitse Next (Seuraava).

8. Ohjattu toiminto muodostaa pariliitoksen näiden kahden laitteen välille. Valitse lopuksi Close (Sulje).

Alkuun

Artikkelin tunnus: SLN129493

Muokattu viimeksi: 25/07/2016 15:58