Dell XPS 10 -tablet saattaa näyttää USB-laitteen tunnistusvirheen

Artikkelin yhteenveto: Tässä artikkelissa käsitellään joidenkin USB-laitteiden ongelmaa, joka aiheuttaa USB-laitteen tunnistusvirheen Dell XPS 10 -tabletissa.

Ongelma:
Dell XPS 10 -tablet saattaa näyttää USB-laitteen tunnistusvirheen telakoidessaan tabletia tai käynnistäessään laitetta.

Käsittely:
XPS 10 -näppäimistötelakassa on kaksi USB-porttia ja itse tabletissa on mini-USB-portti. Kukin portti tukee enintään 500 milliampeerin sähkövirtaa. Se riittää useimmille hiirille ja näppäimistöille, mutta ei optiselle asemalle tai kiintolevylle, jolla ei ole omaa virtalähdettä.

Ratkaisu:
Laite toimii suunnitellusti. Kuittaa virhe irrottamalla laite USB-portista. Nämä laitteet toimivat XPS 10 -tabletissa ainoastaan, jos niillä on oma ulkoinen virtalähde.

Artikkelin tunnus: SLN129540

Muokattu viimeksi: 19/03/2013 00:00